2017. szeptember 12., kedd

Digitális usb mikroszkóp

Szerinted milyen lehet 500X szorosra kinagyítva egy morzsaszem vagy egy hangya? Ezzel a digitális mikroszkóppal egyszerűen megnézheted. Delta Optical Smart 5MP PRO digitális. USB mikroszkóp, digitális mikroszkóp kamera.


Digitális usb mikroszkóp

Felfedezéseidről videót és fényképet is készíthetsz. Levenhuk DTX TV digitális mikroszkóp. USB - és HDMI-kábel, LED-világítás. Napjainkban a. A mikroszkóp rugalmas LED vezérlési funkcióval (FLC) rendelkezik A mikroszkóppal együtt szállított kupakok változatos felhasználásra teszik alkalmassá az.


Az új megapixeles Dino-Lite Edge-modellek kiváló képminőséget és a nagyfokú rugalmasságot biztosítanak. Nagyítás foka: 20x, 200x, 500x. USB digitális mikroszkóp LCD-kijelzővel. Digitális kamera: megapixeles.


Digitális usb mikroszkóp

Ft-os áron elérhető. Csodáld meg a világot 500x-os. Feltöltötte: KütyüBazár. Mikroszkóp gyermekek számára. Előkészített tárgylemezekkel. Közelebbről szemügyre vennéd a világot? A DigMicWiFi egy digitális asztali mikroszkóp. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! Termék helye: Tolna megye.


Ez a 800-szoros mikroszkóp kiváló elektronikai felépítéssel rendelkezik, így kristálytiszta képet a. A termék egyszerű és egyben műszakilag tökéletes digitális mikroszkóp. Ne válassza le a mikroszkópot az USB portról, amíg a LED izzók. Gyors szállítás általában 1-munkanap.


Digitális usb mikroszkóp

Vedd meg rizikó nélkül! Ha nem tetszik napig visszaküldheted. Személyes átvétel (Budapesten ) ingyenes.


A digitális mikroszkópba nyolc beépített LED található, ami mindig biztosítja a megfelelő fényforrást az elemzések számára. Mentsd el és oszd meg. Kamerák kategóriában.


Ebbe a kategóriába digitális mikroszkópjainkat gyűjtöttük össze. Ft Nettó ár: 22660Ft. CMOS kamerával és feltéttel a. Iskoláknak fizikai, kémiai taneszközök, mikroszkópok, térképek, optikai készletek. Munkadarab vizsgálata Dino-Lite digitális mikroszkóppal (forrás: Jupiter Tech).


Eltávolítható USB tárhely a képek dokumentációjának elkészítéséhez. A képek USB tárhelyre történő mentésével egyszerűen elkészíthetőek és. SD kártyán, vagy a mellékelt USB kábellel egyből számítógépére küld.


Az MFL-és az MFL-mikroszkópok, DIGITÁLIS KAMERÁVAL. Használható különféle bemutatók, munkahelyek, osztályok stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.