2017. szeptember 19., kedd

Asus dvd író

Asus dvd író

CD meghajtó, dvd meghajtó. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! DVD író ASUS Rendelj online az eMAG webáruházból! Gyors szállítás, kedvező árak!


The page you are looking for cannot be viewed or does not exist. Back to homepage. Minden sorozat. Optikai meghajtók. További részletek. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Alap sznFehrBluRay R DL rsi sebessg max. NemBluRay R DL olvassi sebessg max. ASUS ODD DVD ÍRÓ külső ( ZenDrive) SDRW-08U9M-U arany USB Ultra Slim. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Asus dvd író

SATA 12mm)(ODD keret, C DV külső ház). Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! ASUS ZenDrive U9M fekete ultravékony hordozható 8-szoros DVD - író USB Type -C kábellel és M-DISC támogatással az adatok életre szóló mentéséhez.


Asus dvd író

Garancia: hónap. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Külső optikai meghajtóink segítségével lejátszhatod C DVD vagy akár Blu-ray. ASUS DVD ÍRÓ KÜLSŐ (ZENDRIVE) SDRW-08U9M-U EZÜST USB ULTRA.


Cikkszám: ASDRW24D5MTBLKBAS. Asus DRW-24D5MT SATA Fekete OEM. Az ASUS SDRW-08D2S-U Lite egy kompakt méretű kiválóan hordozható külső DVD - író. Külső tápellátást nem igényel, csak csatlakoztassa egy legalább USB.


A fent látható kép némely esetben illusztráció. Az egérműveletekkel kezelhető felületen három egyszerű lépésben. Fejér, Pákozd. Szállítással is kérheted.


Csatolófelület, USB 2. Vissza a optikai meghajtók kategóriába. Vásárlóink gyakori kérdései a termékkel. Van egy asus SBW-06D2X-U külső dvd íróm amit a nem ismer fel a windows 8. Más gépeken xp, winalatt jól működik. Hol a legolcsóbb?


DVD írási sebesség: 24x, előlap színe: fekete, akár 50%-os energia megtakarítás, gyártói cikkszám: DRW-24D5MT. A kifinomult, Zen-ihletett dizájn egy rejtett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.