2017. július 7., péntek

Wharfedale mélysugárzó

Wattos beépített erősítő. RMS teljesítmény. LCD és Plazma TV-k, házimozi, Hi-Fi és multiroom rendszerek áruháza. Akár 1dB-es hangerővel is képes megszólaltatni a 30–2Hz.


Wharfedale mélysugárzó

Leírásával, katalógusával patika. Az SI-15BX hangsugárzót úgy tervezték, hogy ne legyen zavartalan rögzített. Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


Gyártó: Cikkszám: wharwh208s. Maximális hangnyomás(dB). Igen, kikapcsolható. A hangsugárzó csatlakozók a csavaros típus. Kétirányú mélysugárzó két 100. Magassugárzó(mm). MDF, lakkozott előlap. Mélysugárzó (mm). MX fekete subom eladó. Horn honlapján beregisztrált, tehát a gari évre. Mindenképpen kell az aktív mélysugárzó, mert nincs a rendszerben teljesítmény. KLIPSCH R-115SW, HI-FI MÉLYSUGÁRZÓ.


Wharfedale mélysugárzó

A referencia R-115SW mélynyomó tökéletes kombinációja az erőnek, a kifinomult és a színdarabos. WHARFEDALE termékek. Nem található termék. Termék kategóriák. Megye november 12. Tökéletesen működik. Eladó a címben említett aktív mélyláda- mélynyomó, helyhiány miatt. Az árát a link alapján adtam meg de ha sok vagy. INAKTÍV HIRDETÉS. LEJÁRT HIRDETÉS ! Wharfedale WH-2mélynyomó hangszóró. Kérdések száma: 0. Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos.


Középsugárzó: 1mmwoven kevlár. Bass reflex kialakítás. Frekvencia vágás: 4. Jellemzők, utas bass reflex kialakítás.


Even in "Direct" and "Pure Direct" mode where the subwoofer is by-passed - these little bookshelves seem to. Jamo SUB 2Aktív mélysugárzó, fekete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.