2017. július 7., péntek

Canon pg 510 fekete tintapatron

Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Nyomtató és patron webáruház. Frissülő akciók nyomtató webáruházunkban, akciós.


Tudja milyen a minőségi utángyártott tintapatron ? Kapacitás: ~2oldal. Ugrás a véleményekhez. A nyomtató gyártója: Canon. Főbb jellemzők. Canon PG - 5kompatibilis tintapatron. Mihez használható? Eredetiség: Eredeti. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék. Garancia: hónap. Kiszállítás: Készleten. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az bevachip. Elérhetőség: Raktáron. Cikkszám: CU510. Szállítási díj: 9Ft.


Patron vagy Toner, Patron. Töltöttség (ml), 9. CANON PG 5B FEKETE PATRON a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes.


A tintapatronok a megfelelő helyen. Részletes leírás. Mennyiség: (db) △▽. Milyen színű tintával nyomtat?


Számítástechnikai nagykereskedés Debrecenben, rack szekrény, tp-link termékek, hálózati eszközök, asus, dell. Dunakeszi: Nincs raktáron. Vác: Raktáron, azonnal átvehető. Még nem érkezett értékelés.


Kérdése van a. PG- 5PG-5PG-5töltőállomáshoz. CL-5színes. Gyártói cikkszám, PG - 510. Leírás, Főleg dokumentumnyomtatásra. Tinta színe, fekete, fekete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.