2017. július 21., péntek

Alvópárna

A QMED memóriahabos alvópárnák kényelmesebbé és pihentetőbbé varázsolják az alvást. A nyaki gerincszakasz tehermentesítésével alvópárnáink. Fedezd fel széles oldalt alvó párna kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


Somnart alvópárnájával. Válasszon ergonómikus, memory és tollpárnáink nagy választékából és találja meg személyre szabott. TÖNKÖLY ALVÓPÁRNA.


A PÁRNÁK KÉSZÍTÉSÉNÉL, CSOMAGOLÁSÁNÁL, FOLYAMATOSAN TELJESKÖRŰ ÓZONGENERÁTOROS FERTŐTLENÍTÉS. Has, hát és oldalfekvéshez ajánljuk gyerekeknek, utazópárnának és kispárnát kedvelő. Válogasson termékeink között, hogy segíthessünk.


Oroszlános alvópárna. Pillanatnyilag nem elérhető. Külső anyag 100% pamut, Töltet: Antiallergén szilikonos.


Alvópárna

Olcsó GYOPÁR Normál támpárna alvópárna fejpárna antiallergén Gyógyászati. Toll párna, pehely párna. Terméklista szűkítése. Vásárolja meg webáruházunkban! Memóriahabos, latex. Ft-os áron elérhető. Igazodik a test anatómiájához. Oldalt és hanyatfekvéshez. Alvópárna és huzat kategória. Hipoallergén anyag. Központ Raktáron.


Alvópárna

Oldja a nyak, a váll- és a hátizmok feszültségét- Jól formázható- Jól szellőzik, nem melegszik túl- Állítható töltésnagyság (zipzárral nyitható)- Görcsoldó és. Gyönyörű Fehér fülecskés alvó párna (babyberry) a babaszobába stílusos mamiknak, gyerekeknek és babáknak. Mert Nektek a legjobb jár!


Tönkölypelyva alvópárnák. Nyugodt, békés éjszakáidat, minden egyes nap kiegyensúlyozott reggelek követik majd. A 100% bio tönkölypelyva töltet, mint az.


Standard méretű memóriahabos párna, a termék anyagába kevert bambusz szénporral, mely antibakteriális, pára és szagelnyelő tulajdonságokkal bír. Tökéletesen alkalmazkodik a fej és a test vonalához, ezáltal a test különböző részeire nehezedő nyomást is lényegesen csökkenti.


Alvópárna

A köles alvópárna javasolt: kimerültség, alvászavarok, gerincproblémák, fejfájás, migrén, hanyag testtartás. RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA. A ráncfelvarráson átesett betegeinek tervezett egy alvópárnát, ami segít abban, hogy az arcuk minél tovább megtartsa.


Kiváló minőségű memóriahab felhasználásával készült. A memory párna formáját a test anatómiájához igazodva fejlesztették ki. Az alvó párna kontúrja. Párna - szürke Kismama párna árak összehasonlítása, Ölelő és alvó.


U alakú alvópárna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.