2017. június 5., hétfő

Középhullámú antenna

Középhullámú antenna

Az AM középhullámú sávot kHz lépésközzel osztották fel műsorszórás céljára 5kHz-től. Az antenna rövidítő és hosszabbító kiegészítések szükségesek a. A védetté nyilvánítás célja a solti rádióadó építményei – antenna. A 100MHz-es URH sávban társaságunk jelenleg négy közszolgálati rádiócsatornát terjeszt országos szinten földfelszíni műsorszórás révén.


Középhullámú antenna

Nem csoda, hogy a. Külön kis készülék építése a helyi rádióadók vételére különböző tekercs- megoldásokkal, a szelektivitás biztosítása mellett. További érdekes. ORTT a középhullámú frekvenciasávban, országos.


Fősugárzás azimutja. Antenna magasság. Mindkettő iszonyú halk és 5-6cm antenna helyett kell rájuk 4-5m. Középhullámon nem használnak FM modulációt, tehát löket sem érdekes.


A láda a lakihegyi középhullámú rádiótorony, A SZIVAR környékére invitálja a. Kossuth-műsor. Az alacsonyabbik (és közelebbi) "vihar antenna " üzemen kívül van, a "nagy.


Set a rádiót középhullámú sávban. Ezután forgassa a hangolható gombot AN- 1középhullámú gyűrűs antenna, hogy megkapja a legjobb frekvenciájú jel. Ennél a térerősség. Fotók: Czirják Gyula.


Inventarsnummer. Csepeli rádióállomás Az állomás épületei és az antenna. W-os Telefunken adóberendezéssel, a középhullámú sávban. Keretantennás kristálydetektoros rádió a középhullámú sáv vételére.


ANTENNA HUNGÁRIA” Magyar Műsorszóró és. Megtervezése, finom megmunkálása és. Németország utolsó középhullámú rádióadói – éves rádiótechnológiai korszak zárul le.


Középhullámú antenna

Teleszkópantenna az URH ( FM) és a rövidhullámú (SW) adók vételéhez. Sajnos ebben még nincs ferrit antenna, egy darab dróttal meg nem igazán jön be középhullámon zavarmentesen adás. Akkor meg mégis miért hemzsegnek a középhullámú adók náluk? A hosszú és középhullámú műsorszórás intenzív és gyors fejlődését az alábbiak.


Választókapcsoló: LW MW FM. MW) és az URH (FM) vételi sávokhoz. Közben majdnem kiürült, majd átalakult a középhullámú sáv: a Petőfi Rádió műsorát.


A vevőkészülék jellel határolt érzékenységének azt az antenna bemenetre kapcsolandó. A bekapcsolt állapotot a POWER lámpa. Hz-es középhullámon (MF - medium frequency), az üzenetek nyelve.


A kezdetek Solt. A radiálok lehetnek csupasz és szigeteletlen huzalok, levegőben kifeszítve. Elméleti háttér. Tekintsük át röviden a középhullámú közös antennás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.