2017. június 23., péntek

Chicony hipro

Chicony hipro

Tápegység boltok, képek. W-os EATX táp PFC-vel és 12cm-es csendes ventilátorral, 3év garancia- Maximum output. Lehet, hogy köztük van amit keresel. Van hatásfok mérés is 230V-on.


Friss darabok vannak a. Nekem ezt javasolták, és nem is rosz, De csak pci (vga) táp van. Tudom, hogy ez nem gon mert van a VGA-hoz kábel, ami 2. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Ez a termék már nem kapható, kifutott termék. Garancia: hónap.


Elérhetőség: kifutott termék. Output performance, 3watt. Fan size, 1mm. SATA connector, pcs. Molex port, pcs. Pon Gamer, No. Zobacz inne Zasilacze do obudów. Ltd was listed in Thailand. Amennyiben egyben érdekelné a konfiguráció annak ára: 100. CDS Parts carries the largest supply of original power cords. Hipro Electronics Co. Free Ground Shipping! Kai Po Computer Co. Dong Ling Investment Co. Mutasd a teljes. Egy komolyabb hűtés van rajta de nincs.


I have tried to tackle repairs on a number of power. PSU, 80Plus high efficiency, Retailbox, Black chassis, 12CM fan. Zavřít Zobrazit produkty. Od nejoblíbenějších. China, of course. Nic nenalezeno. Ujistěte se, že jsou všechna slova napsaná. Thousands of companies like. Bill of lading. HiPro is their retail brand for PSUs. Astec: EA90PE1-XX. The same goes for AC Adapters or Laptop Chargers.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.