2017. május 18., csütörtök

Epson patron resetelése

Tintapatron és toner. Patronos bolt, az Ön tintapatron és toner szállítója! Egy Epson Stylus CSX nyomtatóba paton chip reset kellene! Sofrtweresen vagy házilag harveresen meg lehet e oldani?


Epson patron resetelése

Van rá egy kis. Sokan várták már a chip resettereket az új epson patronokhoz, mostantól. Ezeken a tintapatronokon lévő chipek au kivesszük. Univerzális chip resetter Epson tintapatronokhoz.


Epson YXD268-II univerzális (-pin) chip resetter régi és új típusokhoz egyaránt: Leírása szerint és a. Létezik a piacon egy úgy nevezett chip resetter (értsd: chip újra programozó). Az eredeti patronok elég húzós árúak, ezért utángyártott is létezik belőlük. Tekintse meg kínálatunkat.


A resetter kapható Epson és Canon tintapatronokhoz is. Chip resetter Canon PGI-és Canon CLI-patronokhoz. Posts about Epson written by landsmann. Waste ink counters reset. Külső raktáron. Várható kiszállítás: 3-munkanap. Hogyan állíthatjuk be az chipset az Epson patronokon ? Ha a nyomtató slam- shut eszközén nincs reset gomb vagy két érintkező a chip. Reset chip a következő 6. Ma megmutatom, hogyan állíthatom vissza a pelenkát egy Epson XP-3nyomtatón.


Nyilvánvaló, hogy ez a tinta egy részét fogyasztja, ami csökkenti a patron. Experience premium global shopping and excellent price-for-value on. Frequent special offers and discounts up to 70%.


Gyártó: Canon Ter. Ide kattintva ajánlja ismerősének ezt a terméket. Ha kérdezni szeretne erről a termékünkről katt ide. Nincs raktáron.


Epson patron resetelése

I have done the math on refilling from a 1ml or 2ml cart, and it does not seem like it is worth the effort. A termék adatlapja. Egyáltalán nem tuti tipp, de van az epson nyomtatóknak resetelő funkciója.


Minden alkalommal, amikor patront cserélek az EPSON XP-202. Locate the pinhole(s) or contacts on your cartridge. Más de 1ofertas a excelentes precios en MercadoLibre. RESET CHIP Replacement Professional Accessory For refill ALL Epson 7-pin.


Epson patron resetelése

All-in-one device for printing, scanning, and copying, with an excellent price-performance ratio. Epson WorkForce AL-C3- Farbtoner Color printer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.