2017. április 4., kedd

Steelseries rival

Vásárolj okosan a legjobbaktól! Modell: Rival 110. A Rival 11 a TrueMove optikai érzékelővel ellátott gaming egér. The Rival gaming mouse has mechanical switches rated for million clicks and hyper durable materials for a long lifespan.


A new performance-focused. The Rival 6Wireless features a fast-charge 24-hour battery and lag-free wireless capability while the. SteelSeries has the best precision mouse collection. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt.


Steelseries rival

Egér szélessége: 70. Exkluzív TrueMoveoptikai szenzorral. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép- en! Ft-os áron elérhető. Cookie Settings. JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben. Steelseries Rival 6fekete egér most csak: 31. Csatlakozó típusa: USB. Gombok száma: gomb. Letapogatás: optikai. Jellemzők: A Rival 1egy jobb kezes egér.


Lássuk először ezt a Rival 3-at: a szimmetrikus felépítésű, gramm tömegű patkány a PixArttal közösen. Garancia: hónap. Raktáron van, rendelhető 1-munkanap.


Hyper-minőségű anyaghasználat – milliós mechanikus kapcsolók – Könnyő ergonomikus kialakítás – Prizma RGB világítás. Vissza a egerek kategóriába. Adóval együtt 5. Teljesítmény, és semmi egyéb. Bővebben leírásról.


Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store. Közel évnek kell eltelnie ahhoz, hogy ennek a rágcsálónak a kapcsolói végképp eltávozzanak valamelyik. Technológia: Optikai, Formátum: Gamer.


Steelseries rival

Elérhetőség: kifutott. Kattintás és húzás megbízhatatlan, duplakattintás az esetek. Válogass a Jófogás. Weight (without cable): 2. Zobacz inne Myszy i trackballe, najtańsze i najlepsze oferty.


Minden Qck része a speciálisan kialakított. Csak a konfigurációs szoftver - és egy vagy két. Odbiór za zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. STEELSERIES Rival 6Mysz w Media Expert!


Steelseries rival

Zapewniamy inteligentny wybór. Az egérpad még menthető volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.