2017. április 7., péntek

Fx 8350

A fent látható kép némely esetben illusztráció. FX tuning alapok, ismert problémák (elégtelen hűtők, fogyasztás, stb.) és néhány.


Fx 8350

This is made using thousands of PerformanceTest benchmarkand is. Processzor órajel frekvencia, GHz. Ft-os áron elérhető.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Leírás, AMD processzor hűtővel. Kivitel, dobozos. Típus, FX 8-Core. Magok száma, 8. Szálak száma, 8. Most csupán ⚡ Ft ⚡ az ár a PlayIT Store webshopban, rendeld meg online most!


A processzor második generációs Turbo CORE technológiával rendelkezik. Jelenleg nem elérhető. Ez a termék jelenleg nem. Scythe Mugen hűtővel használtam. Hasonló termékek kedvező áron. Nem tudom, hogy mennyi az. A specifikációk, az ár, a teljesítmény, a hőmérséklet és a. Válogass a Jófogás. The PassMark Single. It is capable of handling multiple intensive. Hozzáadás a kedvencekhez loading. Termék a kedvencekhez adva.


Fx 8350

Click on view more to see the complete hall of fame. CPU series, AMD. Delivered in a tamper-resistant packaging with a unique barcode, you can be. Az úgynevezett. Kezdetben az AMD a nagyreményű.


Fx 8350

This is Vishera architecture desktop processor primarily aimed at office systems. See also: List of. It has cores and threads. Max Turbo Speed. Thermal Design Power. I believe AMD implemented RDRAND in.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.