2019. augusztus 20., kedd

Hp 940 nyomtatófej

Hp 940 nyomtatófej

Rendelje meg év garanciával az Onlinetoner oldaláról! A HP 9Officejet tintapatronokhoz kifejlesztett HP 9Officejet nyomtatófej - technológia hozza a HP -tól méltán elvárható minőséget és megbízhatóságot.


Ft-ért a NyomtassOlcsón. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Festék, kellékanyag » Tintapatron » Eredeti. HP Nyomtató kellékanyag olcsón! Hp 9fekete - sárga nyomtatófej. Szín: fekete és sárga. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.


C1Q10A Nyomtatófej készlet Fekete, ciánkék, bíborvörös, sárga HP DesignJet T125. Sok esetben a nyomtatófej meghibásodása csak a nyomtatófej cseréjével hárítható el, ha az cserélhető. Ha a nyomtatófej nem cserélhető, akkor az egész.


Hp 940 nyomtatófej

A termék pillanatnyilag nem elérhető! Garancia: hónap. Termék oldala.


A HP 9fekete és sárga Officejet nyomtatófejek kizárólag a HP 9Officejet tintapatronokkal működnek és cserébe a nyomtató teljes élettartamára. HP nyomtatófej No9Piros (Magenta) és Kék (Cyan) Officejet. Részletek Kosárba. Az engedmény azon cégek számára elérhető, ahol az ügyvezető kezességet vállal!


Hp 940 nyomtatófej

Ha kérdése van kérjük olvassa el a hitellel és bérlettel kapcsolatos. Kapacitás: Normál kapacitás. Nyomtató fogyóeszköz típusa: Nyomtatófej A csomag tartalma: x bíborvörös - 13ml.


Akciós nyomtatófej akár. HP 9magenta és ciánkék nyomtatófej nyomtatófej. HP Eredeti patronok, patron csomagok, nyomtatófejek - Hewlett-Packard termékek internetes áruháza - Net Kft. A dobozban lapul még a két nyomtatófej (bíborvörös és ciánkék, valamint fekete és sárga), plusz az induló HP 9-es patronkészlet is a négy.


Beszerzési idő: 3-nap. HP 953XL nagy kapacitású Cyan eredeti tintapatron (F6U16AE). HP 3Color eredeti tintapatron. Csak helyszini átvétel. Az oldal karbantartás alatt. XL Magenta tintapatron. XL sárga eredeti tintapatron. HP 6CZ101AE fekete 3oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.