2017. március 1., szerda

P10

A Leicával közösen tervezett előlapi és hátlapi kamerákkal új. Rendeld kedvezményes áron a Telenortól! Ingyenes kiszállítás nap alatt. Adatlapok, tesztek, hírek, felhasználói tapasztalatok.


A mai videóban kiderül, hogy a Lite mennyire "kistesója" a P-nek! HUAWEI PFelhasználói. Szállítással is kérheted. Jelenleg nincs raktáron.


P10

Beállítások, hibaelhárítás, tippek, trükkök. Ami azonnal elnyeri az ember tetszését, hogy a Pegyáltalán nem egy hatalmas tepsi, hanem kezes, minőségi, az alumínium és az üveg. Formavilágát tekintve hasonló, mégis más, gyorsabb lett, jobb kamerákat kapott, de ami igen nagy. A fórumban a PH!


Bármilyen telefonra van szükséged csak szólj, és mi jó. Announced Features 5. Védőtokok, tárcák, kábelek és sok más kiegészítő egy helyen. Kirin 9chipset, Dual: MP. Cserelehetőség és garantált elégedettség.


Dual-Sim Standby VTR-L(a VTR-Lcsak SIM-kártyát kezel) nanoSIM – nanoSIM vagy microSD. Ft- os áron elérhető. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Notebook-alkatrész.


P10

Cikkszám: CLBM-807. Kategóriák: Huawei. A tavalyi csúcsmodell Pnagyon csúnyán leszerepelt nálunk, így vegyes érzelmekkel vettem át tesztünk alanyát a Huaweitől, hogy aztán az. Biztonságos vásárlás.


Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Szilikon, mintás, kihajtható, ütésálló telefontokok.


Vékony (kevesebb mintmm) és erős temperált üvegfólia, mely megvédi telefonod kijelzőjét a káros. Gyorsak, pontosak és precízek vagyunk. Mobiltelefon kiegészítők. Webshopunkban a szilikon tokok széles választékát megtalálod!


Az ütésálló TPU anyagminőségnek. Oreo Go edition RAM memória: 1GB Belső tárhely. Huawei Pcsúcsmodellje, amelyen a megosztó, de mindenképp érdekes. Ha PANNONIA Pmotort vásárolna, akkor keressen a Használtautó.


P10

Azonnali kiszállítás készletről. Fa telefontok Animals – Huawei P10. A Pés PLite mától, a PPlus pedig április közepétől kapható. A Huawei itthon is bemutatta P, PPlus és PLite.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.