2017. március 2., csütörtök

Aktív mélyláda

Autó hifi beépített erősítős aktív és passzív mély ládák, mélynyomók és szubcsövek kedvező áron. Magnat Monitor Supreme 202A aktív mélyláda. Taga Harmony TSW-V. Audio Pro C-Sub vezeték nélküli aktív mélyláda.


Mélynyomó nélkül nem lesz igazi a házimozi hangzás. Válassz magadnak kínálunkból igényeid és a szobád mérete szerint! Ha mélyládát szeretnél, akkor nálunk megtalálod.


Fedezd fel széles mélynyomó aktív mélynyomó kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. CW-DRAErősítővel ellátott mélyláda ultra-lapos kivitelben. AudioVision Online - hírek, tesztek, beszámolók, információk az audio, házimozi és multimédia világából.


Az aktív mélynyomó egy mélyláda beépített erősítővel. Szállítási idő: azonnal. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Aktív mélyláda

Garancia év Rövid leírás Válaszd az Audison PRIMA APBX AS aktív mélyládát, mely minimális helyet foglal a csomagtartódból. A kis méret ellenére a. Egyes szakértők szerint a moziélmény legnagyobb hányadát a mélyhangok határozzák meg.


Kicx GT-310BPA. Hi-fi, audiophile, high-end mélysugárzók, beépített erősítővel. Mélyláda, subwoofer hirdetések. Az audiophile közönségnek aligha kell.


Aktív mélyláda

SVS SB16-Ultra High-End aktív mélyláda - kiemelkedő kombinációja a magas minőségű alkatrészeknek, kimagasló tulajdonságoknak, szép kidolgozásnak. Pro Sub 15A, aktív PA subwoofer, 6W, 15" (cm). Aktív mélysugárzók. Master Audio SUB9passzív mélyláda 500W.


Aktív mélyláda

A Muzikerben a legnagyobb márkák között. Sok professzionális. A Polk HTS mélynyomó feljavítja a házimozi- és a zenehallgatást erős mély basszusokkal.


Jellemzők: a hosszúlöketű Dynamic Balance 12"-os meghajtó. Raktáron: Béke tér. Autós mélyláda autóba hangszóró, autós mélysugárzó, autóba mélynyomó autóhifis. Létezik belőlük hagyományos méret, és extra lapos kivitel ülés alá.


Annyi dolog van útban, vagy van betervezve, de ha egyszer nincs hozzájuk kedvem? Gondoltam keresek valami olyat, amihez van.


Egy Debut szériás aktív mélysugárzó rendszerbe illesztésével felfedezheti azt is. Phoenix Gold mélysugár4x 3x 3mm frekvencia tartomány: - 200Hz R. Ft Nettó ár: 4197Ft. Termék részletes adatai. KLARK TEKNIK DSP technológiával, hangszóró-modellezéssel és ULTRANET-el.


A DXS sorozat egy új kompakt nagy jelszinttel rendelkező aktív mélyláda, tökéletesen illeszkedik a DXR és DBR aktív hangfalakhoz. Házilag építhető aktív mélyláda ? Veni szeretnék egy kb 40cm-es mélyet.


Beszéltem egy asztalos ismerősünkkel aki sok hangfalnak épített ládát. Hangszóró jelszint bemenet. W Class D Digitális erősítő. Hz – 1Hz, Bass Boost.


A Wilson SUB-- egy kompakt méretű és jó minőségű mélynyomó a belépő szintű ár-osztályban vezető értéket képvisel. A tömör MDF szekrényszerkezet bizt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.