2017. március 24., péntek

Fekete gólya webkamera gemenc

Csuszka be-betér az odúba! Néha csak szétnéz, máskor - mint. Magyar gólya webkamerák. Lengyel fekete gólyák, Dab Lodz - Fermina és Florentino - Ebéd. Elsötétült a gemenci gólyakamera. Lekapcsolták a gemenci feketególya -fészek kameráját - adta hírül a pörbölyi. Kamera megosztása. Kedden a gemenci feketególya -pár első, szerdán a második fiókája is. Május 1- én kora este – egészen pontosan 18:25-kor – a kamera. Gemenci erdő, Keselyűs.


Idén is folytatódik a gemenci gólyakamera élő adása, amely nyolcadik. Horror a fészekben: elpusztította egyik fiókáját a gemenci. Megrázó perceknek lehettek tanúi tegnap a gemenci gólyakamera adásának nézői.


Az egyik fekete gólya elpusztította legkisebb fiókáját, így. Négy nappal hamarabb ért haza, mint tavaly a gemenci bekamerázott fészek első lakója. A gólyales kamera egy fekete gólya érkezését. Kikelt a gemenci feketególya -fészekben az első fióka, ahol a napokban még két fióka jöhet világra.


A fióka kikelését óra perckor rögzítette. A rögzítővel is ellátott kamera lehetővé tette, hogy a különleges és. This camera cannot be embedded. Hajnalban, a kamerák.


Fekete gólya webkamera gemenc

Bekamerázott fészkek várják az Afrikából hazaérkező fekete gólyákat. Egy ország drukkolt a fiókáknak, korábban a webkamera üzemeltetőit is.


Kikelt az első fióka a bekamerázott gemenci feketególya -fészekben. A kamera közvetítést is lekapcsolták a gólyafészeknél. Már csak egy feketególya fióka van életben a háromból, de őt talán már fel tudják.


Fekete gólya webkamera gemenc

Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete - videó. A webkamera élő adása, amely a gemenczrt. Idén is elsőként érkezett haza Afrikából Tóbiás, a fekete gólya.


Március 2-án délután órakor szállt le gemenci. A gemenci erdőben található hazánk egyetlen bekamerázott.


Fekete gólya webkamera gemenc

A fekete gólyák többsége március 15-e után érkezik meg, tipikus fészkelő helyük a tölgy-kőris-szil. Márciusban a kamera azt is levideózta, ahogy a pár egyik tagja kihajít.


Az itt fészkelő feketególya -pár egyik tagja március 3-án reggel szállt le a. Megérkezett az első fekete gólya a gemenci erdőbe, a fokozottan védett. Mókusok az üres gemenci feketególya -fészekben.


Az eseményt szerdán óra perckor rögzítette a webkamera. A további két. Itt az első gólya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.