2017. március 31., péntek

Cl 541

Kérjük megrendeléskor mindenképpen írja meg a kosárban a megjegyzés rovatba, hogy milyen. Kapacitás: 22ml. Erre a TonerPartner saját márkás prémium. Biztonságos vásárlás.


Cl 541

Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Segítségével éles, tiszta eredményt kaphat, kiváló. Légy az első, aki értékeli ezt a terméket.


Canon patron, cl - 5, színes. Kompatibilitás. Lapkapacitás: 3lap. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Vásárolj Te is minőségi nyomtatási kellékeket, jó áron! Személyes átvétel üzleteinkben. Házhozszállítás. Pick Pack vagy FOXPOST. Ha nem találja, amit keres, érdemes még a Kiegészítők. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Webáruházunk kínálatában. Adóval együtt 5. Ft-os áron elérhető.


Egyszerű rendelés, gyors szállítás! Garancia: hónap. Kiszállítás: Nem. Cikkszám: CL5Color. CL - 5Color eredeti tintapatron. Súly: 1gramm. Színes ~ 1oldal. Eredeti kód 3: CL541. Funkció: tintapatron. Make sure this fits by entering your model number. Szolgálati közlemény. Kedves Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Koronavírus rendkívül gyors terjedése miatt a Budapesti rendeléseket GLS.


Cl 541

This colour cartridge contains Cyan, Magenta and Yellow inks and is used for printing colour documents and photos. Székesfehérvári készlet Rendelhető! A kép műteremben készült termékfotó, amely a kínált.


Cl 541

Szállítási díj : 1. Elérhetőség: Raktáron. Szerezhető hűségpontok: 70. Nyomtató-kellékanyagok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.