2017. február 22., szerda

Winchester helyreállító program

Hát én csak olyan progit tudok, ami nem csak a vinyót hanem az egész gépedet átnézi az alaplaptól kezdve a hdd-ig. De ez asszem nem javítja ki a hibákat.


Windows rendszereken működik partícionálóként. Teljesen visszaszerez fájlokat és adat-ból HDD helyreállítási Pro-val a. Fő előnyei közé.


Tükörmentés több példányban, többféle helyreállító program használata többféle metódusban, az egész winchester helyreállítása minden. Lehetővé teszi a könnyű adat helyreállítást. HDD Regenerator is a recent piece of software that can help you protect your.


A program visszaállítja a sérült szektorok a váltás nélkül gyakorolt ​​hatás fájlokat, hogy tárolja. Adat- helyreállítási program. Merevlemez- helyreállítási programok : a legjobb áttekintése.


Ebben a kategóriában nehéz egyértelmű következtetést levonni, mivel. Olvasgattam egy két helyem ahol azt irták hogy vannak olyan programok amik. Ha a lemez fizikailag is hanyatlásnak indul, a javítóprogramok legföljebb.


Ezen helyzetek bármelyikénél szükséged lesz visszaállítani az USB merevlemezt, és ez az, ahol a legjobb merevlemez- helyreállítás program jön be. Normális esetben valószínűleg találni egy adat- helyreállítási program segítséget.


De mivel az adatok helyreállítási programok az interneten olyan bonyolultak. Helyreállítás adatokat a bukott külső merevlemezt tűnik, mintha szinte. Kattintson vissza, hogy elindítsa a külső merevlemez helyreállítási folyamat. Wondershare Data Recovery egy olyan program, amely segít visszaállítani az.


Winchester helyreállító program

Recuva - az egyik leghatékonyabb fizetett programok az adatok helyreállításához. De az R-Studio fizetett program. Továbbá részletesen leírjuk, hogyan.


Az egyik ilyen program a HDD rossz szektorainak helyrehozására a Victoria. A program három intelligens móddal segíti a felhasználókat a törölt fájlok visszaállításában. Ha még emlékszik a fájlok tárolási helyére, közvetlenül ezt a helyet. Ha a számítógép felismeri a merevlemezt, még van esély.


Winchester helyreállító program

Ha érdekli a szabad helyreállítás, akkor egy szabad adatmentési program. Véleményem szerint a Recuva a legnépszerűbb adat- helyreállítási program.


Ezen program szerint bad sector volt, amit mindet kijavított elvileg. Az ingyenes merevlemez kezelő program lehetőséget biztosít formázásra, új partíciók.


Az Auslogics Disk Defrag helyreállítja az olyan lemezhibákat amik lassú. A HDD állapotának ellenőrzésére remek eszköz a magyar fejlesztésű Hard Disk Sentinel, ami. Ingyenes hdd javitó program letölt szoftver UpdateStar.


Winchester helyreállító program

Csak % feletti sikeresen elvégzett helyreállítás után kell fizetni. A helyreállítási program használatához sérült lemez indító USB flash meghajtót készítünk, hogy biztonságosan elinduljon róla, és ellenőrizze a lemezt.


Ez a dokumentum leírja, hogyan telepítsen újra minden rendszer és program fájlt. A számítógép helyreállításához, a merevlemez cseréje után, szüksége lesz a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.