2017. február 2., csütörtök

Samsung sl m2070w

Valódi vásárlók őszinte véleményei, részletes leírás és az online boltok legjobb árai. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt.


Samsung sl m2070w

Akár oldalt is képes lemásolni egy perc alatt. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Ideális megoldást jelentenek. A legmodernebb technológiát. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem. Ez a termék jelenleg nem elérhető! Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Szolgáltatások. A nyomtatás műszaki adatai. Nyomtatás, másolás, szkennelés. Ft - év garancia. Válaszd ki a nyomtatódhoz. Kedves Ügyfelünk!


Samsung sl m2070w

Vezeték nélküli nyomtatás és csatlakoztathatóság Érintse meg kompatibilis telefonját, vagy tabletjét, és nyomtasson, vagy faxoljon az eszközről. Készülék típus. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Samsung sl m2070w

Samsung Xpress. Product description. Zobacz inne Urządzenia wielofunkcyjne laserowe. With a print speed of pages per minute and. See all the product information. Suitable accessories. It is ideal for. Seconds First page. Odbiór za zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór. This black and white laser printer supports Wi-Fi setup. Also, the scanner of this. I did not either. Here is an alternative, but you may have to use a Windows computer to.


Típus, Fekete multifunkciós lézernyomtató. Méretek (Sz x Mé x Ma), 4x 35x 2mm. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Próbáltam Ubuntu és alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.