2017. február 13., hétfő

Konyharuha tartó

Konyharuha tartó

Személyes átvétel. Wenko konyharuha tartó, dupla. Szín : matt ezüst. Anyaga : rozsdamentes. Tisztítás : semleges tisztítószerrel. További információk. Pillanatnyilag nem elérhető. Rend a lelke mindennek, és ez a konyhában duplán igaz! Egyenesen magyarországi raktárról, rövid kiszállítási idővel! Barkács webáruházunkban minden.


Konyharuha tartó

Az ajtóra akasztható konyharuha tartó praktikus ajándék a háztartásba, ami mindenkit hozzásegít a mindig tiszta és rendezett konyhához. Kihúzható, így el is rejthető. Fürdőszobába törülköző tartóként is használható. Oldallapra szerelhető konyharuha tartó : teljes kihúzású, fékes önbehúzás, kg, porszórt ezüst, polc és db konyharuha tartó, szélesség 1mm.


Neked is mindig gondot okoz hova rakd a konyharuhát főzés közben? Itt a megoldás:A fiókra akasztható tartórúd. Konyharuha és elegante dupla tartó.


Bárhová felhelyezhető,műanyag tehát nem. Ez a műanyag konyharuha tartó minden modern, fiatalos konyhának bátran a része lehet. A különlegesen válogatott színeinek köszönhetően a legszürkébb. Tudta hogy a konyharuhát nem feltétlenül a sütőajtóra kellene aggatni?


Jelen webhely sütiket (Cookie-kat) használ szolgáltatásainak működése, fejlesztése, statisztikai adatgyűjtés, valamint a felhasználói élmény fokozása. Oldalfalra szerelhető, konyharuha tartó. Króm színű, fékes. Méretei: 110x480x480mm Pontos szállítási dátumot a raktárkészleti változások miatt a. Inox KONYHARUHA TARTÓ KONYHASZEKRÉNY FIÓKRA AJTÓRA KONYHAI TÖRLŐKENDŐ TÖRÖLKÖZŐ TARTÓ év GARANCIA.


Ft -os kedvező áron online. Kosárba teszem. Falra rögzíthető, akár csavarral, akár ragasztva. Csak egyszerűen nyomja bele a rögzíteni kívánt kendőt a kereszt alakú nyílásba.


Konyharuha tartó

A konyhák és fürdőszobák. Ajánlatkérő kosár. A termék már szerepel az ajánlatkérésben! Lista megtekintése.


Pluto: cikkek „ konyharuha tartó Pluto " számára a Mercateo- nál, az üzleti ügyfelek beszerzési platformjánál. Most kedvező áron, egyszerűen. A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb. Törölköző és konyharuha tartó 24cm Csavar és ragasztás mentesen felhelyezhető és egy mozdulattal eltávolítható törölköző és kéztörlő tartó.


Modern és erős. KIHÚZHATÓ 3-AS KONYHARUHA TARTÓ KRÓM. Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza. Teherbírás 1kg. Tulipán fali papírtörlő és konyharuha tartó leírása. Nézd meg te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.