2017. január 9., hétfő

Emachines e525 eladó

Acer emachines e5laptop notebook. Válogass a Jófogás. Többféle olcsó, használt eMachines E5eladó. Mennyi az eMachines E5ára használtan?


Emachines e525 eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Eladó használt eMachines E525. Magyar billentyűzetes, pixelhiba mentes. A 64bites Win7-et kiválóan.


Megye szeptember 08. Emachines E5laptop eladó - apro. Nyíregyháza július 30. Amit tudni kell róla : Bekapcsolásig tesztelt ! Csere nem érdekel.


Az eladó gépeket mindig csak itt a szerviz facebook oldalán tesszük közzé, ha követi. A laptop egy megbízható 2. Van egy ACER emachines e5masinám másfél éve vettem és ki szeretném. Hmm az e5szintén GLchipsetes és van aki Penryn-3M-es procival használja. Pesten lennél, könnyebben találnál hozzá olyan eladót, aki megengedi.


Emachines e525 eladó

A Gingerbread OTA frissítés már megjelenik a készüléken. WiFi-n keresztül lehet letölteni. Asus emachines E5Widows 7. Használt üzleti laptopok olcsón, garanciával! Mire jó a használt laptop?


Emachines e525 eladó

Dupla magos proci, 3GB memória, HDD 148GB. Acer-től eMachines E5laptop beépített kamerával a képeken látható megkímélt, jól működő állapotban eladó. Hirdess ingyen Erdély egyik legnagyobb apróhirdető oldalán! Elektronika » Laptop.


WXGA CB Celeron Dual. Technikai adatok, típus. A kpen látható billentyűzet teszteletlenül eladó ! Időközben a jobb nyíl gomb is leszerelésre került, tehát.


Mások értékelése: Adja hozzá véleményét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.