2016. december 29., csütörtök

Canon mg3150 tintapatron

Canon mg3150 tintapatron

Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában!


Canon mg3150 tintapatron

CISS rendszerrel kiegészítjük a tintapatronokat: így nem kell 200- 300. Kapacitás: ~1oldal. A könnyen használható FastFront funkciónak köszönhetően a tinta és papír cseréje.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Milyen nyomtatótípusokhoz való? Megbízható minőségű utángyártott tintapatron.


Lehet ilyet kapni? Az eredeti nagyon drága és sehol az ég világon nem találok bele.


Ha a maradék tintával kapcsolatban figyelmeztetési vagy hibás állapot lép fel, akkor erre a tinta jelzőfények és a Riasztás (Alarm) jelzőfény narancssárga. Nálunk több száz nyomtató patron és nyomtató toner közül választhat. Envío GRATUITO en todos los pedidos superiores a €. Q-Nomic PG-540XL Cartucho de tinta negroml.


Canon mg3150 tintapatron

CANON CARTRIDGE CL-5háromszínű patron. Canon PIXMA MX495. EU15 A tinta maradék szintjét nem lehet megfelelően felismerni. Cserélje ki a tintatartályt. EU05 A nyomtatófej. PG-540XL (PG540XL) FEKETE CANON EREDETI TINTAPATRON most csak: 8. Lapkapacitás: 180. Ft-os áron elérhető. Patron eXtreme Comp Számítástechnika árlista. Especialistas en la venta de cartuchos originales y compatibles para impresoras de tinta y tóner. We believe there are no limits to what an image can do.


Todas las categorías, CINTA MATRICIAL-TTR, BROTHER, CANON, CARTUCHOS DE TINTA, DELL, EPSON, HP, KONICA MINOLTA, KYOCERA, LEXMARK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.