2016. november 3., csütörtök

Kutyaháló kocsiba

Vezessen zavartalanul akkor is, ha kutyáját szállítja! Trixie és Roadmaster autós kutyarácsok akciós áron a zooplus kínálatában. Szerezzen be egyet Ön is!


Univerzális térelválasztó rács kutyarács elválasztórács autóba - Elválasztórácsok, kutyarácsok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj. Trixie kutyarács autóba – térelválasztó rács kutyáknak, megakadályozza, hogy a kutya előre ugorjon, illetve baleset esetén. Térelválasztó háló személygépkocsikba.


Mérete 1x1m, de rugalmasan kezelhető. A tartozék rögzítő fülekkel az autóba könnyen rögzíthetjük, és bármikor egy.


Nylonból készült biztonsági háló autóba, fekete színű, többféle módon odaerősíthető, a készlet tartalmazza az odaerősítéshez való kiegészítőket. MENABO Petsy kutyarács autóba, csomagtér elválasztó rács.


Nejlonból készült térelválasztó háló, mely szinte minden autóba használható. Meggátolja, hogy a kutya menet közben az első ülésre másszon. Használható csomagok és kissebb élő állatok elkülönítésére a biztonságos közlekedés érdekében.


Kutyusok a kocsiban. Nincs is jobb, mint egy igazi nyári vakáció! Várnak az új élmények, és csak egy dolog van, ami még. Guniverzális kutyarács autóba - mindenki biztonsága érdekében.


Sok esetben előfordulhat, hogy kedvenceit kénytelen magával vinni a kocsiban, például. Jó szolgálatot tehet a térelválasztó háló is abban az esetben, ha kutyánk szeret előre ugrálni. Valamint sok speciális, autóba vagy a csomagtartóba való takaró. Az autós kutyarács nélkülözhetetlen kiegészítő lesz.


Utastér, csomagtér, kormányok. Csongrád, Hódmezővásárhely. Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját. Kombi, gyári, hátsó csomagtér roló, kutyaháló.


Leírás: Újszerű BMW touring FCsomagtér roló, Kalaptartó roló Csomagtér háló, kutyaháló, térelválasztó. Az alábbi videók és képek szemléltetik a Sun-Set napvédő autóba történő felhelyezési variációit. Biztonsági kutyaháló, térelválasztó - fekete.


Autótípusonként a rögzítési módok különbözőek lehetnek. Könyöklök, kartámaszok. Nyak, fej, deréktámaszok. Ruhafogasok, akasztók. Szemüveg- matrica- jegy tartók. Csinálj helyet a fontos tartozékoknak a kocsiban. Ami jó egy japán kocsiban, az mind megtalálható a Foresterben. Hordozható elektromos fogkefetartó. Air Dragon szupererős mobil kézi. Mobiltelefont kocsiba, használni a Baseus tartozékkal a legkönnyebb. Mennyiségi rendelés várakozási ideje kb.


Praktikus, kényelmes, egyszerű. Audi AAllroad kutyaháló zöld. Baba polya kocsiba is jó. A Durmibag védőhuzat minden típusú kocsiba könnyen elhelyezhető a gumis peremnek köszönhetően.


Könnyen összegöngyölhető a belső zsebbe, így kis. Ezzel a kocsiba szerelhető mérőműszerrel mindig láthato így mindig képben leszel a pillanatnyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.