2016. november 9., szerda

Koax kábel

Az Elektrocentrum Kft. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és. DVB-T vételére,kábel TV vételére,SAT vételére alkalmas kültéri és beltéri. Rendezze be otthonát Praktikusan! HO5VV-F 3XVEZETÉK 50M. Dualshiel Trishield és Quadshield koax kábelek. Minőségi koaxiális kábelek a belépőszinttől a high end kategóriáig!


Elismert gyártók széles választéka, digitális összekötő vezetékek audio felhasználásra. A videó témája Hogy kell blankolni koax kábelt ? A videóban szereplő termékek megvásárolhatóak a Sat. Feltöltötte: Sat.


Koax kábel

Antenna Szakáruház - P-Sat Hungary Kft. Fedezd fel széles koax kábel kínálatunkat! Műszaki adatok: Szín: fehér. Kábelhossz: m. Ami átalakító és kábel csak létezik, azt itt megtalálod.


Koax kábel

Amit nem talál, az valószínűleg nem létezik. Kedvező árak, gyors kiszállítás! STRONG Coax kábel szett (15m, F csatlakozóval, kábelrögzítőkkel) a Media Markt kategóriában.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Külső átmérő: mm- ohm- fehér színű. RF csatlakozók és kábelek raktárról azonnal. Egyedi kábelkészítést kis vagy nagy szériában is vállalunk.


Valós idejű raktárkészlet információ. A legjobb minőségű koaxiális kábel tiszta réz központi vezetővel, ónozott CuSn rézből készült tripla árnyékolással, fehér színű. A televíziós jelátvitellel. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Egy koaxiális kábel szokásos műszaki adatai: a hullámellenállás, ami műholdas vagy kábeltévé esetén rendszerint ohm, valamint további. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Koax kábel RG4. BNC KÁBELEK DIN KÁBELEK DVI KÁBELEK FIRE-WIRE KÁBELEK CSATLAKOZÓK HDMI KÁBELEK HDMI-DVI-VGA ADAPTEREK JACK KÁBELEK 3- 5. A TRIAX kábelválasztéka szinte teljesen lefedi az MATV, SMATV és CATV területek igényeit.


A koaxiális kábel F-csatlakozójába csavarható fokos aljzat-dugó adapter. KOAX KÁBEL, Jó minőségű háromszoros árnyékolású ohm-os koaxiális kábel réz belső érrel.


A koax kábel minden egyes rétegének jelentősége. Egyaránt használható műholdas és földi TV vételnél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.