2016. november 30., szerda

Brother feliratozógép

TZe szalagokhoz. Ajándék elemekkel! Tápegység nem.


Elektromos feliratozógép, BROTHER "PT-E100VP" kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Szállítási idő 5-munkanap. Brother címkenyomtató és feliratozógép.


Brother feliratozógép

Ft-ért a NyomtassOlcsón. A készüléken az ABC betűi mellett kül. Adapterrel és műanyag hordtáskával. Kézi feliratozógép, 3. Több beépített mintával és.


Brother feliratozógép

Gyártói cikkszám: PTE110VPYJ1. Cikkszám: QPTE110VP. Gyűjtőcsomagolás: Gyűjtő=3db. Asztali feliratozógép és címkenyomtató, 3. Nettó ár: 3966Ft. A biztonsági jelekről és fontos. Tulajdonságok:A Pâ €“touch E110VP könnyű, kézben használható ipari címkéző készülék, könnyen. Régi TZ szalagokkal. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Mennyiségi egység: Darab. Feliratozógép és.


Brother feliratozógép

BROTHER PT-E550WVP feliratozógép - Nagyképernyős, kézbe fogható feliratozógép, 3. PlugLabel: Nem szükséges hozzá telepíteni szoftvert! Az USB kábel csatlakoztatása után a beépített.


Irodai kisgépek. Eladási egység: db. Termékkód: gbgbr019. Funkció: feliratozógép. Nehéz körülmények között címkézze, amely ellenáll a víznek.


Az időtálló Innov-is A1varrógép Önnel együtt képes fejlődni, ahogy egyre teljesebben kibontakoztatja. Engedje, hogy a Disney mesevilága beindítsa képzeletét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.