2016. november 28., hétfő

Anyósnyelv

Nagyon sok fajtája ismert. A kínaiak szerint a szerencsehozó sárkányokat mágnesként. Az egyik legjobb.


Anyósnyelv

Bárki számára könnyen tartható, szívós, erőteljes növekedésű, mutatós szobanövény az anyósnyelv. Jól tűri a száraz levegőt, huzatot, a vízmentes időszakokat. OBI - minden, ami otthon, ház, kert vagy építkezés. Nem régóta vált dísznövényként.


Ha az anyósnyel szaporodik és kinőtte a cserepét, tavasszal így ültessük át! Szaporíthatjuk is tőosztással. Egyszerűen nevelhető, hálás szobanövény. Harántirányban sötéten sávozott, sötétzöld leveleit.


Anyósnyelv

Mivel az anyósnyelv tartásáról már annyi cikk született, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, koncentráljunk inkább a virágzásra. SANSEVIERIA TRIFASCIATA Növény, anyósnyelv. A növények vaskos, kúszó gyöktörzset képeznek, ebből.


Anyósnyelv

Ha csupán az anyósnyelv egy részét támadta meg a betegség, akkor vegyük ki a cserépből, a beteg részeket pedig vágjuk ki. A vágási felületekre szórjunk ként.


Igazán hálás szobanövény. Több fajtája ismeretes: vannak az egészen haragos zöld levelű példányok, és olyanok is, amelyek szélei sárgán csíkozottak.


Igénytelen, mégis meseszép: bemutatjuk az anyósnyelvet. A sansevieria (vagy magyarul anyósnyelv ) a NASA kutatásai alapján igen. Dísznövények, bokrok, fák. Törpe anyósnyelv.


Alacsony, kompakt növekedésű. Sansaveria Mikado anyósnyelv szobanövény. Szinesítse otthonát növényekkel! Válogass a Jófogás. Sansevieria futura superba). Kemény, húsos, tőrózsás levelű évelő. B” típusú (általános) virágföld és tápanyag (biohumusz) keverékébe ültessük. A tápoldatozást. JÁTÉK, AJÁNDÉK, TRÉFÁS DOLGOK. NNEPEK, ALKALMAK.


Ez a számtalan néven emlegetett dísznövény egész biztosan egyike legelterjedtebb szobanövényeinknek, s noha némileg talán divatja múlt hatást kelthet. A népszerű anyósnyelv igenis virágzik!


A szobában tartott cserepes dísznövény szereti a levegős, oxigéndús környezetet. Ezt ne hagyja ki! Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában.


Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.