2016. november 16., szerda

Áfonyalevél

Galéria (kép). Kapható a Györgytea. Ilyenek például a cseranyagok. Levél gyógyhatásai: az áfonyalevél cukorbetegségre gyógyszer, enyhe vércukorszint csökkentő hatása van.


Cukorbetegség esetén csak kiegészítő kezelésre. Myrtilli folium. Magas csersav- és foszfortartalma miatt kitűnő vértisztító. A levélből készült teát elsősorban szél- és vizelethajtóként, illetve húgyúti fertőtlenítőként használják.


A gyógynövények gyógyászati célra történő felhasználása. A fekete áfonyalevél vércukorszint csökkentő. Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. Kiszállítás már 5Ft-tól!


Ft-ért már a Tiéd lehet. Adamo áfonyalevél, g. Segít vese- és hólyagbántalmak. Herbatrend áfonyalevél gyógynövénytea, g. Teakeverék előállításánál keverhető a szamóca, málna és a szeder leveleivel. Enyhe, kezdődő cukorbetegségnél.


Áfonyalevél

A népgyógyászatban egyébként gyakran becézik fekete inzulinnak az áfonyalevelet. Könnyű lefolyású időskori cukorbetegségben az alapkezelés kiegészítésére alkalmas.


A szárított áfonyalevélből készített tea. A Bálint Cseppek termékcsalád termékei csak természetes alapanyagokból készülnek. Kosárba teszem. Az évezredek alatt.


Áfonyalevél

Ha kérdésed van a termékkel, a rendeléssel vagy a szállítással kapcsolatban, fordulj hozzánk. Prémium teakeverék tőzegáfonya,fekete áfonya levél és cickafarkfű, g. Bővebb információk a termékről.


Bevásárlókocsi. Termése ízletes gyümölcs, sok gyógyhatással. A boka ízületének törése. Fiatalodj fekete áfonyával! HERBATREND ÁFONYALEVÉL 30G. Patikai ár:3Ft. Fogyasztói ár kedvezménnyel. Internetes ár: 3Ft. Ugrás az értékelésekhez. Lassítja a szervezet öregedését,fogyasztása ajánlott Alzheimer- és Parkinson-kór kialakulásának megelőzésére és kezelésére. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt!


Gyógyfű fekete áfonyalevél g. Mama Drog áfonyalevél tea. FEKETE ÁFONYA levél teakeverék (cukortea). Mik az összetevői?


Természetes gyógynövény az áfonya levele, megoldást nyújthat számos egészségügyi problémára ebben a kiszerelésben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.