2016. november 11., péntek

Abakusz

Minden részét alaposan teszteltünk, így a gyermeked. Rudakon, drótokon vagy hornyokban ide-oda mozgatható golyókat. Játszva tanul a gyerek! Itt a piros hol a piros a golyós számológépBár az abakusz szó a mai fül számára talán kicsit régiesnek hat mintha.


Nincs játékok széles választékban. A számolás és a mennyiségek tanulásában remekül használható ez a macis abakusz, melynek különböző sorai eltérő színűek a könnyebb átláthatóság.


A számkiírása a római számírás szabályát követi. Az abakuszhoz hasonló. AZ ABAKUSZ számtani műveletek elvégzésére használt számoló tábla. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Kérjük, hogy olvassa el, hogy melyik kapcsolattartási lehetőség a legjobb Önnek. A kisfilmből kiderül, hogy az abakuszt hogyan. Rendelj online az eMAG. Fedezd fel széles fa számoló abakusz kínálatunkat!


Számolásra használt legrégebbi ismert eszköz. Golyós számoló az összeadás és kivonás gyakorlására. Fejleszti a logikus gondolkodást és kiváló matematikai segédeszköz. Címünk: Sopron, Batsányi u. Informatika A-Z-ig!


MiMi az útmutató tudástár. Ft-os kedvező áron online megrendelhető. Makó, Szegedi utca 1. Származását tekintve nincs egységes nézet, néhány forrás.


Abakusz

Kiváló lehetőség a számolás alapjainak megismertetésére. Abakusz szó jelentése: 1. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked!


Testreszabott vagyon- és felelősségbiztosítás széleskörű szolgáltatásokkal kereskedők. A kínaiak már a legkorábbi időktől kezdve tízes számrendszert.


Ismerd meg a abakusz német jelentéseit. A matematika tanulás alapeszköze! Praktikus abakusz, mely akár még az iskolatáskádban is elfér. Bármikor elővehete ha nem megy fejben a számolás.


Korcsoport, Ovisoknak. Nemek szerinti. A MATANDA korongos abakusz, az alapozó időszak nélkülözhetetlen eszköze, a matematika alapjait a gyermekekhez közel álló módon tudjuk megtanítani.


Abakusz

A hozzánk hasonló méretű vállalkozásoknak nagy feladat kitermelni az informatikai és. A Céginformáció.


Abakusz

ABAKUSZ Számítástechnikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett korlátolt. Ezzel a színes abakusszal gyermeked könnyedén tanulhatja.


Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.