2016. október 12., szerda

Mini usb kábel

Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók. Emiatt a csatlakozódugó két. Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Jogi megjegyzések: Kötelező. Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést. Kábel, csatlakozó boltok, képek. Kerek, kettős árnyékolás Digitus. Periféria vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Gyártó, Goobay.


Mini usb kábel

A csatlakozókábel típusa. Raktárkészlet: db. Mini usb kabel keres? Maradjon feltöltve és maradjon csatlakoztatva! Ft - év garancia. Fényképezőgép kábelek. Kiváló minőségű adat- és töltőkábel elegáns rózsaszín arany kivitelben. Használt Számítástechnikai. Add to Wishlist. Szállítási idő 1-munkanap. Vásároljon online az RS-nél. Kérhetsz házhozszállítást, vagy átveheted budapesti vagy egri boltunkban! Garancia: hónap.


Mini usb kábel

Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó gyártja, amelynek. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - mini usb kabel. A-típusú OTG hüvely átalakító kábel, cm.


Mini usb kábel

Ft-os áron elérhető. A dugó - A aljzat, 5m. A Muziker biztosítja, hogy csak. Samsung Tab pin. Például mobiltelefon töltéshez vagy Raspberry Pi megtáplálásához. PDF megnyitása. Ajánlott termékek. Dupla árnyékolás, puha szilikon. USB-ITPAK szoftver.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.