2016. augusztus 30., kedd

Koax kábel ár

Az Elektrocentrum Kft. Rendezze be otthonát Praktikusan! HO5VV-F 3XVEZETÉK 50M. Nagyon fontos a jó minőségű koax kábel a jó Digitális Földi-Sat-Kábeltv.


Koax kábel Tri-shield RG-6W100BCréz belső. A képen a két darab koax dugóval szerelt kábel látható, csak illusztráció! Dualshiel Trishield és Quadshield koax kábelek.


Fedezd fel széles koax kábel kínálatunkat! Az összeszerelt csomag. Válogass a Jófogás. RG beltéri koax kábel - 80%. Külső átmérő: mm- ohm- fehér színű. Kedvező árak, gyors kiszállítás! STRONG Coax kábel szett (15m, F csatlakozóval, kábelrögzítőkkel) a Media Markt kategóriában. Online ár Szállítási költség: 9Ft. Nettó ár : Ft. Amiko RG6W100BCTri-Shield koax. Webshop ár : 1Ft.


Koax kábel ár

A koaxiális kábel 4-szeres árnyékolással és 1dB-es szűréssel biztosítja, hogy a vett jel a lehető legkevesebb veszteséggel érkezzen a rádióerősítőre vagy a. Egy nem leoldható fóliának köszönhetően ez az árnyékolási mérték a csatlakozók szerelése után is megmarad. Koaxiális kábel stabil, du. Schwaiger antenna- csatlakozókábel fehér m. Csatlakozás: Koax -csatlakozó.


Koax kábel ár

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt. Dugó, koax és toldó csatlakozók. KOAX CSATLAKOZÓ. CCA fehér (305) koaxkábel.


Műholdas és földi TV vételhez alkalmas. Teletronik RG11-T60-CU koax kábel, 3x árnyékolás, réz vezető, fekete köpeny. Amennyiben egész dobot kíván rendelni. Az ár méterre vonatkozik!


Könnyen kezelhető kábelteszter, amely alkalmas számítógép-hálózatok kábelezésének gyors ellenőrzésére. Sorrend: Népszerűség szerint, Név szerint (A-Z), Név szerint (Z-A), Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő, Felvitel szerint.


Minőségi koaxiális kábelek a belépőszinttől a high end kategóriáig! Elismert gyártók széles választéka, digitális összekötő vezetékek audio felhasználásra.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! HAMA Koax dugó és aljzat. Audioquest Cinnamon HDMI kábel 1m. RG-58U OHM vékony koax kábel.


Koax kábel ár

Egyedi méretre szabott kábelekre az elállás nem érvényesíthető! Tömör réz vezető. Elsősorban CCTV rendszerekhez fejlesztve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.