2022. január 12., szerda

Zöld lézer pointer ár

Zöld lézer pointer ár

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Válogass a Jófogás. W zöld lézer laser pointer toll prizmával.


Kérdés nélkül visszafizetjük az árát (napig). Ez a lézer toll brutál erős zöld lézerfénnyel rendelkezik. Zöld, kültéri és laser lézer. Az ár alapján a legdrágábbtól.


Zöld lézer pointer ár

Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az online boltok. Bruttó ár : 23. Prezenter, pointer vásárlás: Árukereső. Vizuál tábla, falitérkép és kiegészítő. Professzionális. A zöld lézermutató alkalmas a vetítésre, a táblára vagy akár természetben. A lézer a legmodernebb optikai technológiát használja. Olcsó eladó új és használt erős lézer. Nagyon erős lézer építése. Akciós lézer akár házhozszállítással is!


Erős fényű laser pointer, melyhez több különböző mintájú fej is jár. Fotó, Megnevezés, Ár. K-35K pps laser. Laser lézer iShow USB SCANNER GALVO vezérléséhez, 28.


Zöld lézer pointer ár

Ilyen még nem volt, egy zöld és egy vörös lézerpointer egyben! Abszolút világújdonság, mellyel mostantól rugalmasan lehet alkalmazkodni a. Hordozható 5mW 532nm Pen Shape Laser Pointer.


W 405nm hordozható kék viaszos lézer mutató. Ft – Budapest IV. Gyakorlatilag 5x messzebb "lát" mint az emberi szem! Kisméretű lámpa, hatalmas fényerővel.


Jellemzői: Teljesítmény: 500mW. W-50mW- Az 500mW lézernél sem volt semmilyen felirat és már a hirdetésben sem volt. A rajtunk keresztül történő vásárlás a. Pillanatnyilag nem elérhető.


Lézer színe: zöld. Egyszerűen tudod használni. Praktikus, toll méretének köszönhetően kis helyen elfér. Ft-os áron elérhető. W, zöld ( CXZD-A06). Végre rámutathatsz a lényegre! ZÖLD FÉNYŰ LASER POINTER. Egy olyan lézer pointer, amely a mindennapokban is nagy segítségedre lehet. Akár irodai vagy. Kerülje a közvetlen szembevilágítást! W maximum teljesítmény, 5nm. Adatok: Gyártó: Green Laser Pointer. Készlet: Készleten. Egyedi maszk ajánlatok.


Ez egy nagyon átfogó lézer pointer, nagy teljesítményű, látható fény, multi-pattern, ez a legerősebb lézer toll a garantált csomagolás, és megbízható napos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.