2021. január 7., csütörtök

Usb s endoszkóp kamera

Usb s endoszkóp kamera

Olcsó Vizsgálókamera, endoszkópkamera termékek, Vizsgálókamera. Kapcsolódó keresések: méteres vízálló android endoszkóp kamera. Kiemelt Ajánlat. Include playlist. An error occurred. Vízhatlan hajlékony endoszkóp kamera 5mm-es fej 2m-es Android. Eredetileg Ancap nevű appot kerestem, mert a vásárolt endoszkópos kamera a gyári programmal nem volt. Csupa fekete a kamera majd kilép mp múlva az alkalmazásból. Méretek raktáron! Szakértői tanácsadás!


Az USB-s endoszkóp kamera átmérője mm, amely ennek köszönhetően remek berendezés a nehezen elérhető helyek átkutatására, megfigyelésére. Vásárolj tőlünk. Usb kamera - endoszkóp kábel hossza m, vízálló, flexibilis, beépített nagy teljesítményű LED-ek, állítható fényerő, így lehet használni bárhol és bármikor.


Usb s endoszkóp kamera

LED-es ablakokhoz és macbook pc android endoszkóphoz (m hosszú). Használata egyszerű, telepítse Android. Az endoszkóp kamerának számtalan helyzetben vehetjük hasznát.


Usb s endoszkóp kamera

Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Leírás:Menj bele a részletekbe a sarkokban, és érintse meg őket. A mm-es mini endoszkóp m hosszú, 0. MP kamera és LED-ek.


Mint egy kis kígyó, IP67. Usb endoszkóp kamera ÁrGép. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. A termék kódja: IK01. Kosárba helyezés. Hozzáadás a kedvenc. Színes CMOS objektív flexibilis hattyúnyak kameraszonda méter hosszú. P HD boroszkóp kamera, Led 8. Kép formátum: JPG Videó formátum: AVI Kábel hossz: 2m. USB TYPE-C csatlakozóban. Kamerafej átmérője: mm kompatibilis a Windows XP-hez (bites). Előnye egy méter. Autó ellenőrző kamera.


Ft-os áron elérhető. Garancia: hónap. Szabályozható fényerejű LED-es megvilágítással. Szonda Ø: mm. Hattyúnyak szonda.


A mellékelt leírásban található QR kódok segítségével letölthető vagy a CD-n található. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó endoszkóp kamera usb kategóriába tartozó termékek árait! Az ingyenes regisztráció után több mint 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.