2020. december 23., szerda

Usb type c

Klikk, és járj jól! Videokábel - összekötő, hossz: m, male csatlakozó: 1× USB -C, 1× DisplayPort, egyenes kábelvégződés. Egyre több készülék rendelkezik USB - C -csatlakozóval. Azonban technológiailag mi áll ennek a háttérében és milyen előnyökkel jár ez a csatlakozó?


Usb type c

Keresett szöveg: usb c type c kábel (1Termék)usb c type c kábel (102). Kapcsolódó keresések: usb c kábel. Fedezd fel széles usb type-c cable kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


A gyártók szép lassan elkezdtek átállni az új szabványra, tőlünk pedig elég sokan kérdezik még mindig, mit kell tudni erről az USB - C dologról. Ismerd meg a töltő- és adatkábelek fajtáit. Találd meg a számodra megfelelő BlitzWolf USB adat- és töltőkábelt. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Usb type c

Az USB - C átalakítók segítségével USB - C porttal rendelkező MacBook készülékhez csatlakoztathatsz iOS és hagyományos USB porttal rendelkező eszközöket. Az USB-C magába foglalja a töltő kábelt, az USB-t, a HDMI-t és minden más. A terméket a hivatalos, magyarországi USB képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.


A cookie-k segítik oldalunk működését. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan.


Az USB-C kábel és csatlakozó óriási előnye, hogy egy nagyon régi, két évtizedesnél is öregebb problémára. Nálad is összegabalyodnak a különböző kábelek? A LILLHULT elasztikus szalagja kábeltartóként.


USB - C csatlakozóval szerelt, játék közben is kényelmes fogást biztosító adatkábel mobiltelefonokhoz, tabletekhez. Gyors adatátvitelt biztosít PC, notebook és a. Lépjen velünk kapcsolatba, ha a fenti tájékoztatás nem oldja meg problémáját. Támogatás igénylése.


Above information might be partly or entirely quoted from. Baseus USB -C mágneses MacBook kábel m. Type - C kábel. Gbps) töltő és adat adapter csatlakozó terméknek nem ismert a gyártója. Ez leginkább azt jelenti, hogy a. ACER USB TYPE-C DOCKING STATION - 135W ADAPTER EU POWER CORD ADK620.


Ingyenes kiszállítás nap alatt. Ez a HUB kibővíti a notebooko tableted vagy a PC-d.


Usb type c

Védi a telefon aljzatát a. Hama Adatkábel USB 3. Kábel ára, leírása, tesztje, specifikációja, jellemzői képekkel, fotókkal. Nagy előnye az eddigiekben elterjedt USB 2. Garancia: hónap. Megbízható forrásból ○ Hazai márkaszerviz garancia ○ Raktárról ○ Szoftverekkel ○ Akár órás szállítás ○ DeLock USB 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.