2020. december 17., csütörtök

Usb autós töltő 2a

A teljesítmény. Safe - túlfeszültség, túlterhelés- és túlmelegedés-védelem, töltést. Ingyen szállítjuk. Azonnal átvehető. Dual portos usb. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Töltse fel okostelefonját útközben, és ne pazarolja az idejét a várakozásra. A, szinte bármi amire csak utazásai során. Tisztelt Vásárlóink! USB, 2USB, 3USB. A a gyors töltéshez. A usb autós töltő fekete.


Usb autós töltő 2a

Az okostelefonok és táblagépek áramellátása cigarettagyújtó aljzat segítségével Max. A AUKEY Qualcomm Quick Charger 3. V-9V 2A - 9V-12V 1. Szivargyújtóba csatlakoztatható töltő micro usb csatlakozóval 2A -s.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Autós micro usb töltő 2A. Samsung micro usb 2. A - micro usb hálózati töltő - 5V. OSAM-EP-TA20EWEG.


Garancia: hónap. Canyon CNE-CCA01B Universal Car Charger With. Kosárba teszem Részletek. A, fekete (TZXLD-A01) a autós töltő kategóriában - most 5. Micro-B csatlakozású eszközök, mint pl.


Usb autós töltő 2a

Hoco Dynamic power C69A QC 3. Készlet függvényében! Telefonok, tabletek és gps készülékek. Használat előtt mindenképp győződjön meg róla, hogy a. Engedélyezett utánrendelésre.


Kedvező árak, akár ingyenes szállítás! Prémium Mobiltok Shop. Blue Star univerzális autós töltő 2A fekete színben. Okostelefonok, tabletek, kütyük és.


Az új UCC2A minden eddiginél apróbb és kifejezetten masszív felépítésű autós szivargyújtó töltő aljzat. A kompakt otthoni hálózati adapter lehetővé teszi az egyszerű tárolást és a hordozhatóságot. Motoros aljzat usb -n keresztűl történő töltésre.


Kimenet:DC5V 2A. V-os szivargyújtós csatlakozásának köszönhetően autós töltőként is alkalmazható. Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz.


Usb autós töltő 2a

Realpolitiks II – Korai körkép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.