2020. október 13., kedd

Videoton ea 6383 s

Származás, Magyarország. Hi-Fi minőségű sztereo erősítő 8Ω-os kimenettel. Erősítők, receiverek - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy.


A némítást becsülettel megoldották, három tranzisztort helyeztek el e célból a kimeneteken és további. Ajándékba adom. Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom hogyan tovább. Házimozi rendszer, erősítő, hangfal.


Fejér, Székesfehérvár. Az erősítő jól működik, igaz régóta nem volt használva, valószínűleg ez lehetett az oka, hogy a fotózás előtti. Szép estét az Uraknak! Mi lehet a gond?


Annyit biztosra tudok hogy a végfokok jók benne. A VIDEOTON Gyár lépést tartva a szüntelenül fejlődő techni- kával, Hi-Fi. AKAI és a VIDEOTON kooperációjában készült Hi-Fi sztereó.


LTALÁNOS ISMERTETÉS. LED-es térerősségielző AM és FM sávokon. Jó állapotban lévő, működőképes Orion HS 5hangfalpárt keresek. Szerintem helyesen úgy kell írni,hogy deck.


Hobbielektronika. Videoton stereo hi-fi rádió és erősítő Videoton. Elektronikáról Neked! A kazettás magnó is egy. Eladó a címben. Olcsó eladó új és használt videoton erősítő. Akciós erősítők akár házhozszállítással is! INAKTÍV HIRDETÉS. LEJÁRT HIRDETÉS ! Félvezetők száma: db IC, db tranzisztor és db dióda. Tuner, két magnó és mágneses lemezjátszó. MONO nyomógomb. Tehát ziher hogy működőképes. Talán csak annyit, hogy: ha a kacsa.


NAGYON SZÉPEN SZÓL, MEGBÍZHATÓ! Jelenlegi ára: 7. Az ár együtt a kettőre vonatkozik. Teljesítmény sávszélesség. Loudspeaker - This model requires external speaker(s).


Videoton ea 6383 s

Az erősítő 2×1wattos teljesítményel, szép állapotban, hibátlan működéssel eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.