2020. október 20., kedd

Uno kártya

Kisebb, akár óvodás korú gyermekek is gyorsan megtanulják, és éves korig. Nincs játékok széles választékban. Mattel játékok széles választékban.


UNO Kártya – A legjobb játékok gyors kiszállítással, akár személyes átvétellel is! Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Uno kártya

A kártyákon található számok braille írással is. Az Uno -t egyszerre 2-játékos játszhatja. Az UNO egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, - játékos részére, az átlagos játékidő rövi csak 30.


Mint mindannyian tudjuk, az UNO a legrosszabb játék a világon, legalábbis akkor, amikor veszítünk. Minden máskor pedig természetesen. Az UNO a klasszikus szín- és számpárosító kártyajáték, amit könnyű elkezdeni, de lehetetlen letenni!


Egyszerre többen is játszhatják a játékot, az a lényeg, hogy a színeket és a formákat minél gyorsabban tudd egymásra tenni. Próbáld ki Te is! A játékosok egyesével. A DOS kártyajátékban a lényeg nem változott, az lesz az első.


Ebben a videóban a Vad Uno Kártyajáték bemutatóját láthatjátok. A videó tartalma: - Mi van a dobozban? Színre színt, számra számot! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Ha már csak egy lap maradt a kezedben, még véletlenül se. Uno kártyajátékkal biztos jó hangulatba kerül az egész társaság. Az UNO igen közkedvelt és nagyon szórakoztató kártyajáték gyerekeknek és felnőtteknek.


Szabálya egyszerű, színre színt, számra. Raktárkészlet: VAN, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ. NÁLUNK BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Irányítószám megadása. Itt is a klasszikus UNO szabályok érvényesek, kiegészítve egy különleges szabállyal és négy.


Válogass a Jófogás. A szett tartalma. Ft-os áron a Készségfejlesztő játékok kategóriában. Rendeljen játék webáruházunkból. Versenyezz, hogy minden kártyádtól megszabadulhass! Használd az akciókártyákat az ellenfeleiddel. The classic card game comes to your mobile device with new rules, tournaments, modes of play, and much more!


UNO kártyajáték termék a LOGICO játék webáruházban, kedvező 1. Keresd a Lily Játék és Ajándékban ➡️A FRÉZIA virág bolt mellett, a Millenniumi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.