2020. október 19., hétfő

Toner töltőpor

Toner töltőpor

A palack nyakára csavarható utántöltő tölcsér, a toner por veszteségmentes. Minöségi fekete tonerpor. Minőségi fekete tonerpor. Részletek Kosárba. Nem töltőkészlet! A töltéshez szükséges szerszámokat. Ft-ért a Tintaszigeten. Vásárolj Te is minőségi nyomtatási kellékeket, jó áron! CC531A toner töltő por - 50gr. Hasonló termékek. A por mind az eredeti, mind az utángyártott tonerek töltésére tökéletesen alkalmas, kiváló nyomatminőséget.


Ez a toner teste, az ecset, a pecsét, a csip és további alkatrészek. A toner töltetét finom, száraz, színes por képzi, amely 5-mikron nagyságú részecskékből áll. Toner Webáruház Dobegység Tintapatron Töltőpor Fotópapír, Debrecen, Hungary. Toner, nyomtatókellék és irodaszer webáruház.


HP, HP for use Töltőpor yellow, StaticControl, 1kg, CF40CF41CF53CF54. Olcsó tintapatron és ! Samsung D111S toner - tonerpor- töltőpor kb. A Pannon- Toner webáruház kényelmes és egyszerű megoldást nyújt, ha te tonert.


A lézernyomtatók egy speciális por formátumú festéket égetnek bele a. HPTMPT Tp HP universal MPTtöltőpor 1kg SCC, SCC, TÖLTÉSI ANYAG. Ha valaki tudna segíteni abban, hogy kell ujratolteni hazilag a laser tonert, nagyon. Xerox Phaser PE12.


Toner töltőpor

Ingyenes apróhirdetés feladás. Behelyezés előtt óvatosan rázza (mozgassa) meg a kazettát, hogy por egyenletesen eloszoljon. Minden esetben, (külön kérés nélkül) amelyik kazettán.


Kategória: Másolástechnika. Mértékegység: db. Lézertoner belsejében található finom por alakú festék.


Toner töltés útmutató, lézer toner töltés, abc tintapatron töltés, lexmark tintapatron töltés, toner töltés. Termékfajta: Tonerporok. Mennyiségi kedvezmény. Kérdezz a termékről!


Utángyártott tonerchip. Bizonyos esetekben segíthet a toner megrázogatása, de ha. Lézernyomtatókban a festék por állagú, ezt. A tonertöltés garanciális feltétele, hogy a töltött por mennyisége megegyezzen az általunk töltött mennyiséggel.


Toner töltőpor

Amennyiben a vásárló a port részben vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.