2020. október 8., csütörtök

Tablet tartó

Fedezd fel széles tablet tartó állvány kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Mount Compass tapadókorongos tablet tartó - Telefontartó. Tablet tartó.


Három különböző szögbe állíthatod tabletedet a termék hátulján lévő támasztó pozicionálásával. A felület bambuszból készült. Mobiltelefon és tablet tartóinkkal fel tudsz készülni ezekre a helyzetekre, hogy a legtöbbet kihozhasd a. Különböző típusú tabletekhez illő tartó kínálatunkat látja. Akár útközben szeretne biztonságosan telefonálni és biztonságban tudni készülékét, akár az.


Tablet tartó

Tulajdonságok: Ezzel az asztali tartóval kihozható a maximum komfortélmény a táblagépekből. Asztali munkához, videózáshoz. Autós tartó boltok, képek. Trust Primo Folio kék tablet állvány 10".


Ez a praktikus, 180°-ban forgatható, összecsukható asztali. Univerzális 10"-os kijelzőjű tablet tartó szerkezet (X-Grip). A db gumirozott kart egy rugós szerkezet szorítja rá a tabletre, így stabilan, minden rázkódásnak. A legjobb választáshoz kérd szakértő kollégáink segítségét.


Tablet tartó

Megrendelésed rövid időn belül házhoz szállítjuk. Cookie Settings. JavaScript ki van kapcsolva a böngésződben. Forgatható mágneses telefontartó autóba 4Ft3Ft.


Falra szerelhető tablet tartó konzol Ezt a falra szerelhető tablet tartót használva a tabletedet igényesen elhelyezheted a falon vagy egy szekrény oldalán. Telefon, tablet, GPS tartó akár ingyen szállítással a MALL. Minden, ami kell egy helyen, akár már holnap önnél, nézz meg most ! Válogass a Jófogás.


Alkalmas bármilyen " és legfeljebb 10. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Irányítószám megadása. Kapcsolódó keresések: tablet tartó.


Csak csatlakoztassa az asztalához, dohányzóasztalhoz. Ez a kerékpárra szerelhető, univerzális kapacitív táblagéptartó megkönnyíti a dolgodat. Interaktív szoftverfelhasználó vagy?


Szeretnél sorozatot vagy filmet nézni. Tartalmazza a szerelési utasítást, a két fekete csavart és a torx kulcsot. QSC Audio Products.


Tablet tartó

Minőségi tablet tartó raktárról, széles választékban, gyors szállítási határidővel. Személyes szaktanácsadásért fordulj hozzánk bizalommal!


Ez a vonzó tablet tartó, flexibilis karral számos területen alkalmazható, megosztott munkállomásokon, információs pontokon kínál nagy fokú rugalmasságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.