2020. július 8., szerda

Professzionális fogtisztítás

Miért van szükség professzionális fogtisztításra ? Mindennapi életünk során fogainkra egy vékony, ételmaradékból, baktériumokból és más. A professzionális fogtisztítás a fog, fogíny- és fogágybetegségek megelőzésének egyik fontos eleme. Része a fogkő eltávolítása is, melynek. Professzionális fogtisztítás.


Csillogóan szép, egészséges, sima fogak! A dentálhigiénikus szakember először ultrahangos depurátorral eltávolítja a fogakra tapadt lepedéket és fogkövet, majd végigpolírozza az. Mindegy, hogy milyen alaposan mossa vagy selymezi a fogait, mindig lesznek nehezen elérhető helyek.


Fogtisztítás mesterfokon – Ultrahangos fogkőeltávolítás és Air-Brush só. Ezekben a csúnya, sárgás lerakódásokban baktériumok milliói lakoznak. Egyik fontos része a fogkő eltávolítása. A legalaposabb fogkő eltávolítás és polírozás után is maradhatnak elszíneződések a fogakon, de ezen segíthet a professzionális fogtisztítás.


A plakkban található baktériumok olyan toxint. Bátorfi Fogászat - A teljes professzionális fogtisztítás részei a fogkőleszedés, az intraorális homokfúvás és a polírozás. A KaVo PROPHYflex a professzionális fogtisztítás eszköze.


Professzionális fogtisztítás

Akkor szabaduljon meg a fogkőtől! Jöjjön el hozzánk, és vegye igénybe fogkő eltávolításos, professzionális fogtisztítási akciós csomagunkat, melynek ára most. Egy fogászati kontroll vizsgálattal összekapcsolt professzionális fogtisztítás nagy segítség a különböző betegségek megelőzésében. Még az alapos otthoni szájápolás mellett.


Ismerd meg a professzionális. Az air-brush kezelés úgy működik, hogy víz és rendkívül finom gyöngy keverékét a KaVo PROPHYflex3. A fogak tisztíttatása jó.


KOGAN ÉS KOLLÉGÁI FOGORVOSI RENDELŐJÉBEN. PROFESSZIONÁLIS FOGTISZTÍTÁS ÜDVÖZÖLJÜK DR. A profilaxis ( professzionális fogtisztítás ) egy. Szájhigiéniás kezelések.


Fogkő eltávolítás, polírozás. Dentálhigiéniai tanácsadás. Oral-B elektromos fogkefe tesztelés. Caries-rizikó szűrés. AKCIÓ: az első konzultáció keretében. Az általánostól eltérő, kibővített szájhigiénés kezelésünkkel megőrizheti fogai. A helyes és alapos fogmosás az egészséges fogak és fogíny kulcsa. Az eljárás során ultrahang segítségével eltávolításra kerül. Jelenléte fokozza a fogszuvasodás veszélyét, az íny.


A helyes szájhigiénia kialakítása az egészséges és szép fogak alapja. Már a megelőzés szempontjából is hatalmas jelentősége van.


Ehhez először is tisztázzuk a legfontosabb alapfogalmakat! Ezenkívül a rendszeres fogorvosi ellenőrzés és a professzionális fogtisztítás is rendkívül fontos. Rendelőnkben rögzítjük az önnek javasolt professzionális fogtisztítás gyakoriságát a visszarendelési rendszerünkben, így mindig időben programáltathatja.


MegosztásAjánlat. A rendszeres professzionális fogtisztítás jelentősége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.