2020. július 10., péntek

Power tápegység

Megtekintés: -24%. Alkatrészek, Perifériák vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Hardver vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First Computeren! ATX szabvány ATX V2. PCI Express 1x PCI-Express.


Pro-Ject High Power it - tápegység, Alacsony zajú védőföldelt tápegység. A lehető legtöbb funkciót megvalósító QUINT POWER tápegységek az SFB technológia és az integrált NFC interfész révén a berendezések maximális.


Tápegység típusa Office sorozat. Normál és szünetmentes tápegységek, akkumulátorok, munkaakumulátorok. Delta Electronics, az Aimtec, az XP Power, vagy éppen a TBB.


Power tápegység

Hogyan jön létre a Straight Power tápegység. A legújabb Staright Power esetében már a kezdetektől biztosak voltunk benne, hogy minden létező. W, 1xFAN, 8cm, Aktív PFC. LC Power 300W LC300SFX V3.


Garancia: hónap. Rendelhető 3-munkanap. A tápegység (angolul Power Supply Unit, vagy röviden PSU) a számítástechnikában, (a "PC-ben") az az alkatrész, amely a számítógép működéséhez. Power tápegység 12V 20A max (ampermérővel) Használt, bemutató darab volt ! Kapcsolóüzemű tápegység, digitális kijelzővel.


Mobil újratölthető tápegység pedalboardok számára akár órás üzemidővel! Powerbank-ként is használható telefonok, vagy tabletek töltéséhez. Biztonságos vásárlás.


Power tápegység

Tekintsd meg a termék információit. Minőségi, halk. Paradox riasztó egyedüli magyar disztribútor.


Techson, Hikvision kamerarendszer, Predor beléptető, kaputechnika, tűzvédelem, folyamatos akciók! Gyártó : ULTRA POWER. Vásároljon online az RS-nél. Elérhetőség: kifutott termék.


Orvosi és ipari tápegységek a biztonságtechnika, az áramellátás, az automatizálás és a számítástechnika. Zeus Analog Power II Carbon. Nagy teljesítmény igényű hifi berendezések DC tápegységének kiváltására.


Power tápegység

Köszöntjük Önt ! Az üzletben található készlet és ár eltérhet a webshopban találhatótól! Kérdés esetén kérem hívjon minket! Hosszú kábellel (kb. 1m) szerelve!


Szünetmentes tápegységek és elosztósorok az áramkimaradások és. UPS BU650E (Schuko) 650VA (3W), 230V Power -Saving LINE-INTERACTIVE. Termékek - Kiegészítők tápegységekhez - The modules of technical outputs - For power supplies of series: AWZ Plus, PSBS - Pulsar.


A Power Xpert UPS kártya ModBus TCP-n, valamint interneten és SNMP-n keresztüli kommunikációt biztosít. Eaton szünetmentes tápegységek felügyelete és. Szűrési feltételek.


Kimeneti feszültség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.