2020. június 22., hétfő

Wacom bamboo tollhegy

Wacom bamboo tollhegy

A Bamboo Fineline egy okos stylus toll nyomásérzékelővel. Fizetendő ár: 1. Kedvezmény: Áfa tartalom: 3Ft. Garancia:hónap. Válassz jellemzőket! Kiemelt Ajánlat. A gyorsabban kopik itt azt jelenti hogy egy hegy intenzív használat mellett. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Rendelésre, munkanap. Cintiq 21UX(DTK), Cintiq 24H Intuos Intuoskompatibilis. Az ergonómikus kialakítás és a rugalmas tollhegy lehetővé teszi, hogy könnyedén írjon, rajzoljon.


Wacom bamboo tollhegy

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd. Ezek a vékony szárnyak könnyen hozzákapcsolódnak a. A doboza megvan, a CD már sajnos nincs. HU Vásárlói katalogus webáruház.


Vissza a találati listára. A toll fogását az új Intuos Pro Grip Pen esetében megváltoztathatja és akár vastagabbá is teheti a dobozban. Alkalmazás: Grafikus táblagép, Termék típusa: Ceruzahegy.


Wacom bamboo tollhegy

A wacom újdonsága a Bamboo Tip egy finom tapintású toll, amely kompatibilis Android és IOS készülékkel. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a. Stylus tollhegy mm-es. Onyx BOOX WACOM PEN érintő ceruza.


Bamboo Paper: Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.