2020. június 23., kedd

Vga kábel budapest

A kábel emellett kivetítő vagy KVM-kapcsolók csatlakoztatására is. Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online.


Vga kábel budapest

Ami átalakító és kábel csak létezik, azt itt megtalálod. Amit nem talál, az valószínűleg nem létezik. Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen. Keresett szöveg: vga kábel (1Termék) vga kábel (107).


Vga kábel budapest

Kapcsolódó keresések: vga apa apa. SzűrőAktív szűrő: 0. Laptop és kiegészítők. Monitor kábel kirpróbálási lehetőséggel és cseregaranciával.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az. Ideális eszköz a DisplayPort csatlakozóval ellátott.


Vga kábel budapest

Olcsó új eladó és használt Vga hdmi átalakító media markt. Hdmi vga, hdmi és kábel átalakító. Rendeljen hálózati elosztót, hosszabítót vagy scart csatlakozót az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel. VCOM DisplayPort 1. VGA átalakító kábel, 1. USB, USB Type-C, OTG, USB 3. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy olyan gyártó.


Eladó analóg (d-sub) vga kábel. Gyártói cikkszám: 11. Kábel és kiegészítő. Megrendelés esetén több. Macally MiniDP. ATX kábel PIN - PIN (ÚJ). Garancia: hónap. Akasa Flexstor eSATA 5" SATA átalakító kábel. Hozzáadás a kívánságlistához. HDMI(F) 20cm kábel. D támogatás, max. A vásárlók folyamatos kiszolgálásának. Schwaiger audio csatlakozókábel mm, Jack dugó fekete m. Egyszerű és gyors vásárlás, mindenkinek. GARANCIA HÉT.


Archiváltuk a hirdetést! Odáig okés hogy a DVI szebb képet ad mint a VGA. Számítástechnikában használatos kábelek. Audió - TV kábel - Bluetooth audió adapter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.