2020. június 9., kedd

Plasztik kártya gyártás

Plasztik kártya gyártás

Minimum darab plasztikkártyára van szüksége, de eddig nem talált rá a megfelelő gyártóra? Gyorsan, precízen, hatékonyan! Magyarország területén másnapra házhoz szállítjuk.


Kétoldalas plasztikkártya. Fehér, arany, ezüstszínű plasztik kártya nyomtatás. Törzsvásárlói kártya. Napjainkban a bankkártya méretű műanyag kártyákat már számtalan helyen és módon használják.


Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a grafikai szolgáltatások illetve plasztikkártya gyártás terén. Plasztikkártya gyártás. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink.


MINDEN anyagra tudunk nyomtatni! Digitális és környezetbarát LATEX nyomtatás, tekercses és tábla anyagokra, zászló, poliészter nyomtatás, akár db. A műanyag kártya gyártása több féle módon történhet.


Plasztik kártya gyártás

Egyedi plasztik kártya gyártás. Az alkalamazandó eljárást, eljárásokat leginkább a gyártandó mennyiség és a grafikai kivitelezhetőség. Ne késlekedjen! Mi segíthetünk!


Segítünk a plasztikkártya gyártásban és plasztikkártya nyomtatásban. A DigiCode Kft. PVC kártyákat készít, gyors átfutással. Vállaljuk egyedi méretű, valamint RFID chippel ellátott plasztikkártyák készítését is.


A plasztik kártya lehet VIP kártya, belépő kártya, klubtagsági. Hagyományos, RFID chip-es, mágnescsíkos kivitelben. A hagyományos kártya tagságiként, hűségkártyaként és sok egyéb. Cégünk személyre és egyedi igényre szabott plasztik kártya gyártással foglalkozik.


A kis cégeken keresztül. A Color Card Kft-t plasztikkártya- és hologram-készítésre kértük fel. A Szín-Kép Stúdió főbb szolgáltatásai: arculattervezés, plasztikkártya és poszter nyomtatás, teljeskörű nyomdai kivitelezés, ajándéktárgy forgalmazás. Mai világunkban a plasztikkártya használat már mindennapossá vált, az élet számtalan területén használnak plasztikkártya alapú azonosítókat, belépőket.


Beruházásaink és fejlesztéseink egy egészen új szegmense a plasztikkártya nyomtatás. Ezzel az eljárással az egyik legjobb és leghatékonyabb. Nyomtatóbérlés, nyomtató szerviz. Az azóta eltelt időben a plasztik kártya egyre.


Plasztik kártya gyártás

Az alábbiakban az elérhető plasztik kártya gyártási módok. Magának a plasztikkártya gyártás nak az utolsó fázisa, egyben a legfontosabb része a plasztik megszemélyesítése. Ekkor történik az. Kártyavastagság.


Lehetőség van más vastagságú plasztikkártyák készítésére is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.