2020. június 15., hétfő

Pg 512 tintapatron

Pg 512 tintapatron

Garancia: év. Kapacitás: 4oldal. Ezekbe a fekete tintapatronokba az alábbi mennyiséget lehet befecskendezni: PG-510: 9ml. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg?


Sokan nem tudják, hogy ennek a standard változata a PG -510-es tintapatron, mely milliliterben tér el ettől a patrontól. A videón láthato ha a felső részt. Gyártó: Starink. Súly: 1gramm.


Személyes átvétel üzleteinkben. Black (fekete). Házhozszállítás. Szín A: fekete. Tintatartalom : 15ml. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Minőségi utángyártott és eredeti tintapatron és toner. Használjon eredeti. Eredeti kód 3: PG512. Funkció: tintapatron. Lapkapacitás: 401. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Nyomtató és patron webáruház. Frissülő akciók nyomtató webáruházunkban, akciós.


A szállítás a. SZÁLLÍTÁSI IDŐ 1-7nap. TINTAPATRON most csak: 4. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Megrendelés könnyen.


Független gyártó által gyártott, import tintapatron. CANON PG 5B FEKETE PATRON a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Pg 512 tintapatron

Részletes leírás. Express Gyors Szállítás. Elérhetőség, 1-nap. PG - 5Fekete (for use) tintapatron. Raktáron Készlet: db.


Canon PG -512XL utángyártott tintapatron FEKETE termékünk most 6. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Canon PIXMA MP24 2és 4típusú nyomtatókhoz.


Pg 512 tintapatron

Ft értékű ajándék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.