2020. június 4., csütörtök

Pg 510 utángyártott patron

Tudja milyen a minőségi utángyártott tintapatron ? Tintapatronok, tonerek a legjobb áron! Black (fekete). Ezeknél a patrnoknál a betöltő nyílásokat ki kell fúrni.


Pg 510 utángyártott patron

A fúrás során nem kerülhet szennyeződés a patron belsejébe, ezért ajánlott óvatosan vékony fúrószállal. Elérhetőség: Raktáron. Cikkszám: CU510. Szállítási díj: 9Ft.


Pg 510 utángyártott patron

Rendelési cikkszám: ALPG- 510. Ingyenes kiszállítás. Kifogyott a tintapatron ? Jó minőségű utángyártott toner kellene a nyomtatóba? Nálunk több száz nyomtató patron és nyomtató toner közül.


AMENNYIBEN NEM TALÁLJA AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉHEZ VALÓ TÖLTŐT, HÍVJON MINKET BIZALOMMAL! Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Eredeti Fekete ml 2oldal kapacitás.


Műszaki adatok. Olcsó eladó új és használt pg 5utángyártott tintapatron. Gyári új, sárga, színes, epson komp és fekete orig tintapatronok. Kellékanyag Típus: Tintasugaras.


Garancia: 1nap. Canon pg5tintapatron. Adóval együtt 2. PG - 5ezPrint utángyártott patron. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


A kép műteremben készült termékfotó, amely a kínált típust. Ft-os áron elérhető. Az LB Print tintapatron -töltőállomásokon megtöltjük az Ön saját patronjait.


Vásároljon kényelmesen és biztonságosan. EURO árfolyam változás következtében. Az árváltozás jogát. Csak hozzáértőknek. Válogass a Jófogás. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. HP CN048AE REMAN No. XL ECOPIXEL sárga utángyártott tintapatron.


Pg 510 utángyártott patron

TINTAPATRON most csak: 3. Kattints ide további információért és a termék megrendeléséhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.