2020. április 16., csütörtök

Usb ventilátor

Usb ventilátor

Olcsó Ventilátorok. Fedezd fel széles usb ventilátor kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. USB ventilátorok rendelésedet hétköznapokon napon belül kiszállítjuk.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Keresett szöveg: usb ventilátor (Termék) usb ventilátor (4). Kapcsolódó keresések: usb ventillátor.


Usb ventilátor

Home TF USB mini asztali ventilátor jellemzői: Kábelhossz:1. Kicsi és helytakarékos asztali ventillátort keresel? Akkor ez a mini USB ventillátor tökéletes szolgálatot tehet ebben a nagy melegben.


Usb ventilátor

Egyszerűen csak. V 75W (számítógépről vagy USB tápegységről is működik ). Köztudott, hogy az elektronikai. USB mini ventilátor - Hűtő, fűtő termékek - HÁZTARTÁS EGÉSZSÉG -Zóna - Árlista - Zóna Computers Szaküzletek. A beépített LED lámpát akár éjszakai fényként is használhatod.


Elemről és USB-ről is tudod működtetni. Nagyon csendes, így bármikor és. Csíped a friss levegőt? Többfunkciós talpazat: állítható és csíptethető.


Forgatható és dönthető fejével bármerre irányíthatod. Tölthető, hordozható hűtőventilátor kompakt asztali állvánnyal. Hordozható ventilátor.


Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, melyről akár egy nap alatt kiszállítunk. Vidd haza ezt a mini USB ventillátort ami tökéletes szolgálatot tehet ebben a nagy melegben. Az átlátszó lapátokon egy.


Asztali USB ventillátor beépített LED mutatós órával és digitális hőmérséklet kijelzéssel. Ne főj meg a gép előtt ülve se! Feltöltötte: KütyüBazár. Hűsítse magát legkisebb helyigényű ventilátorunkkal!


A flexibilis ventilátort egyszerűen a notebook vagy számítógép USB - csatlakozójához csatlakoztathatja. Asztali ventilátor, a nagy ventilátorok kicsinyített mása. Tisztelt Vásárlónk!


A ventilátor tetszőleges hajlításával extra hűvöset. Kérjük, hogy amennyiben db-nál többet szeretne rendelni a termékből, keresse meg Ügyfélszolgálatunkat,hogy bővebb felvilágosítást. Szállítási díj: 1. Gyártó: Ardes. Nincsenek termékek a kosárban.


Ajánlott termékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.