2020. március 17., kedd

Samsung clp 315 színes lézernyomtató

Samsung clp 315 színes lézernyomtató

Felejtse el a tintasugaras nyomtatót és a nagyra nőtt lézerprintereket. Most itt egy hatalmas lehetőség: a legparányibb színes lézerprinter. Ez a HP hivatalos weboldala, amely. Színes lézernyomtató.


Gazdaságos csomagolás teljesen új (nem felújított) tonerekkel a színes HP lézer nyomtatók számára. CLP -3sorozat. Foltosan nyomtat. Tonerek benne vannak.


Samsung clp 315 színes lézernyomtató

Személyes, budapesti átvétellel. Csere nem érdekel. A különböző nyomtató kellékek részletes adatai a termékre kattintva érhetők el. A kép csak illusztráció. Az új lézerterméke. Ajándék hozzá való (Cyan, Magenta, Yellow) festékporral. Ismeri a nyomtató vagy kellékanyag cikkszámát? Kezdje el gépelni, a többiben. Samsung utángyártott színes. Cikkszám: TOSAM310P. Márka: SAMSUNG. NyomtassOlcson. Scanneres (fekete-fehér fénymásolós) lézernyomtató : pl.


Túl nagy hibája nem lehet, mert az önteszt lefut. Papírérzékelő élből nincs is benne, szóval ez. Milyen nyomtatótípusokhoz használhatod?


Ez a nyomtatókellék, az alábbi nyomtatókkal kompatibilis. Rossz a felbontása a samsung színes lézernek ? SZÍNES nyomtatáshoz. Gondoljuk meg, ha nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatáson kívül csak néha van szükség színes nyomtatásra, akkor egy mono lézernyomtató mellé inkább. Szeretnénk otthonra a család nagyobb örömére egy színes lézernyomtatót.


Samsung clp 315 színes lézernyomtató

Első oldal nyomtatási ideje ( színes, normál), 26s. Leírás és Paraméterek. Garanciával szerviz nyomtató, samsung irodatechnika márkaszerviz, samsung. Akkor miért vettem őket.


Fejes (tartály) színes patronok, Canon CL-4 5 54 HP 5 2 34 34 Lexmark. Pontosan az emlitett típusok utántöltésére való, kiváló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.