2020. március 17., kedd

Nem működik a hangszóró

Megfelelően működik a hang, vagy nem jön ki hang a Windows rendszert. Alapértelmezett hangszórók beállítása és tesztelése Windows alatt. Mi a teendő, ha nem szól a hangszóró vagy a fejhallgató? Az lenne a probléma, hogy nem szól a hangszóró, pedig a számítógép azt mutatja, hogy működik, és nincs lenémítva se vagy ilyesmi.


Tudom hogy így elég. A tippek sorba vannak rendezve – kezdje az elsővel, és ha nem vált be, lépjen. Ezután engedélyezd az eszközt, és nézd meg, hogy működik -e. Biztos, hogy jó helyre, és biztos, hogy a hangszóró működik ! Próbáld meg fülhallgatót csatlakoztatva használni a Duolingót – néha ez működik.


Ebben az esetben a hangszórók nem működnek megfelelően. Előfordul, hogy a hang eltűnik egy programban vagy részben. Ellenőrizze a beállításokat.


Nem működik a hangszóró

Például az alkalmazásokban ott van, de nem akkor, ha hív. A külső hangszóró (mikrofon) rendellenesen működik. A telefon hangszórójából nem hallható hang, vagy a lejátszás halk vagy zajos. Nem számít, hogy a hangszórók felbukkantak-e, nem hallatszik a hang.


Kattintson a hang menüre (ez egy hangszóróhoz hasonlít) a felső panelen. Az iOS vagy a MacOS frissítése után a Bluetooth nem működik. Hogyan javítsuk ki még ma!


Esetünkben ez az egyik - a beépített Realtek hangszórók. Nekem van egy 5. A sztereó hangfalak mélyládán található csatlakozásaiba dugva szólnak csak a hangfalak. Vagyis a center és 2. Tippek-trükkök: Segítség, nem működik a touchpad! A jobb alsó sarokban, az óra mellett látsz egy kis hangszóró ikont.


Ebből a cikkből megtudhatja, mit tegyen, ha nem. Nem működő hangszórók (gyakran hajlító és szakadós zsinórok). Ez az első dolog, amit meg kell tennie a számítógép hangjainak és hangszóróinak. A Samsung telefon nem működik a hangszóró.


Ha nemrég érte. Nem fog zenét lejátszani, nem tud hívásokat kezdeményezni a kihangosítóval, nem.


Nem működik a hangszóró

Próbálja meg a hangerőt a maximális szintre fordítani, hogy megnézze, hogy ez a probléma. Miért nem működik a számítógép hangja?


A Tablet PC többfunkciós, és általában nem olcsó eszköz. A hang csak a fejhallgatóban veszített el, bár a hangszóró működik és megfelelően végzi a. A hangszóró nem működik az Android telefonon. Hangerősítő áramkör meghibásodása. Amennyiben a képen látható eszköz nem jelenik meg, kérem kattintson jobb egérgombbal valamelyik ott lévő elemre,majd pedig válassza a "letiltott eszközök.


Nem működik a hangszóró

Nem szabad kizárni a hangszórók további javítását és cseréjét. Végül is, ha a készülék még szárítás után sem működik normálisan, akkor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.