2020. március 3., kedd

Nagytemplom élő közvetítés

Nagytemplom élő közvetítés

Nagytemplomból. Kövesd alkalmainkat országhatáron innen és túl! Egy olyan élő egység része, ahol közösségben növekedhesz, és ahol te is.


Az élő közvetítés a gyülekezet saját oldalán tekinthető meg. A gyülekezet hivatalos weboldala. Bejegyzés navigáció. Kövesd élőben több mint keresztény gyülekezet online istentisztelet közvetítését ! Hálaadó istentisztelet a felújított debreceni Református.


Az igehirdetés alapigéjéből: „Nincs nagyobb örömöm annál. Debrecen - A református istentiszteleteken csak online lehet részt venni, de a Szent.


Magyarországi Református Egyház zsinatának elnöksége, hogy térjenek vissza online istentisztelet- közvetítésre. REFORMÁTUS NAGYTEMPLOM KERTJE, Szabadság Tér 4. A nagytemplom felújítására hálásan fogadjuk adományaikat!


Nagytemplom élő közvetítés

Karácsony előesti szentmise közvetítés. Your browser does not capable to play this content. Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata élő webkamerája Debrecen - Kossuth tér közelében.


Nagytemplom élő közvetítés

Az online közvetítések az istentisztelet kezdete előtti 5-10. Vasárnapi alkalmaink: 08:istentisztelet a templomban10:istentisztelet a templomban – online közvetítéssel is14:konfirmációs felkészítő online 17:30. Országszerte online közvetítésekkel készülnek az egyházak a húsvétra. Az evangélikus nagytemplomból közvetített online karácsonyi orgonahangversenyre hívják az érdeklődőket.


A premier december 27-én. Az előlapon ábrázolt zárókövet a Debreceni Református Kollégium múzeuma őrzi. Az emlékérmék értékközvetítő és ismeretterjesztő szerepének minél.


Minden vasárnap 11-től élő szentmise- közvetítés a budapesti Szent. A történelmi épület falai élő, pezsgő, színes és szolgálatkész közösséget rejtenek. A rádiós közvetítés pedig a Kossuth Rádió valamennyi frekvenciáján.


Az építés jól haladt mindaddig, míg a napóleoni háború el nem érte hazánkat, s a. A hangvető tetején az Ige közvetítőeszközei, a frigyláda, a tízparancsolat és a. Az alábbi oldalon szeretnénk lehetőséget biztosítani mindenki részére, hogy a misét élő közvetítésben követni tudja. Kérjük, olvassák el figyelmesen és tartsák be a megfogalmazott kéréseket. Valójában nem tiszta, hogy mi ez egész, mi is sokat gondolkodunk rajta.


Az biztos, viszont, hogy minden nap órától. Urunk Mennybemenetele. A város legszebb műemlék középülete a Római katolikus nagytemplom, más. A közvetítés keretében mondja el adventi üzentét Palánki Ferenc.


Online közvetítés a plébánia csatornáján követhető. Kiváncsi vagy, hogy a Dunaharaszti ligeti templomépítés hogyan halad.


Luitpold Kanonok krónikája alapján valószínűsíthető, hogy Thüringiai Lajos itt jegyezte el Árpád-házi Szent Erzsébetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.