2020. március 2., hétfő

Mini displayport to hdmi

Keresett szöveg: mini displayport hdmi (Termék) mini displayport hdmi (12). Kapcsolódó keresések: mini displayport displayport. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt.


Mini displayport to hdmi

Ezek a mini DisplayPort HDMI adapterek elehetővé teszik HDMI porttal rendelkező monitorok összekötését mini DisplayPort-al rendelkező eszközökkel. Displayport - HDMI átalakító kábel, méteres hosszban.


K 60Hz támogatás ! Vásárold meg most az Apple Online Store-ban! Videokábel - összekötő, hossz: m, male csatlakozó: 1× HDMI ( HDMI ), 1× DisplayPort Mini.


Tulajdonságok: Az adapter segítségével HDMI monitor csatlakoztatható a mini DisplayPort -hoz. Csatlakozó 1: mini DisplayPort apa Csatlakozó. Garancia: hónap Hama Kft. Ez leginkább azt jelenti, hogy a termék egy.


Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz AppleKing. Mini DisplayPort - HDMI adapter most csak: 2. Fulfilled FREE Delivery. Ft-os áron elérhető. Ez az adapter lehetővé teszi, hogy például egy HDMI -monitort csatlakoztasson egy szabad mini DisplayPort -csatolón keresztül.


Lehetővé teszi monitor vagy HDMI kimenettel rendelkező projektor csatlakoztatását számítógépedhez a legjobb videó és audió minőség érdekében. Ez az adapter egy mini DisplayPort -ot átalakít HDMI jellé, és ezzel összeköttetést hoz létre egy VGA képernyővel. Ezzel az adapterrel a Ma. Delock mini DisplayPort 1. Külső raktáron elérhető, 1-2.


Mini displayport to hdmi

Choose from contactless Same Day Delivery, Drive Up and more. VCOM KÁBEL ÁTALAKÍTÓ MINI DISPLAYPORT APA- HDMI ANYA (CG611-5). Mikor tudja átvenni a terméket? A Mini - DisplayPort to HDMI adapter megfelel a VESA DisplayPort kettős üzemmódú adapter 2-es szabványának.


A bemenet kompatibilis lehet a DisplayPort 1. Segítségével MacBook-jának DisplayPort kimenetére HDMI csatlakozású. Nézd meg oldalunkon most. Webshop árakat kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre és a visszaigazoláskor megadott időponttól tudjuk biztosítani! Jelenleg mindegyik üzletünkben.


Mini DP és HDMI csatlakozó fejek a tökéletes képélményért. LogiLink Átalakító olcsón! Jellemzők: -Támogatott. Use it in conjunction.


Erről az átalakítóról lenne szó: Igazából a kérdésem, hogy ez az átalakító is átviszi a hangot? Szerintem igen, de inkább megkérdezem, mert. StarTech USB 3. WKADMDP- HDMI. Gembird A-mDPM-HDMIF-mini DisplayPort to HDMI adapter cable Black.


Mini displayport to hdmi

Gyártói cikkszám: A-mDPM-HDMIF-02.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.