2020. január 14., kedd

Játszóasztal

Nincs játékok széles választékban. WinFun játszóasztal babáknak kedvező áron az eMAG-nál Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Olyan játszóasztalokat keres, melyek hangokat bocsátanak ki vagy zenélnek? A zenélő játékok, zenélő asztalkák remek szórakozás gyermeke számára. Oktató és zenélõ játszóasztal, ami megtanít a színekre és a formákra is!


A az 1-ben Zenélõ bébi játszóasztal játékos. Clemmy Baby játszóasztal adatai: Clemmy Baby játszóasztal a legkisebb kezekhez tervezve! Puha, könnyen tisztítható anyagból készült építőjáték!


Praktikus kis. Válogass a Jófogás. Játszóasztal Clemmy baby illatos puha újszerű. Fisher-Price bébijátékok, Lamaze, Tomy, a legjobb márkák egy helyen.


Vásárolj baba játszóasztalt, foglalkoztató játékot a Bűbáj Webjátékboltban! Raktáron Chicco. Három zenés játékmód. Javasolt használat: hónapos kortól.


Játszóasztal

ELEKTRONIKUS ZONGORA: nagy színes. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot!


Kreatív játszóasztal. Vidám, színes többfunkciós asztal a gyerekek számára. Az egyik oldalán zongora, forgó kerekek, virág, könyv.


A tekergővel a szem és kéz koordináció fejlesztése. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék. A kockák elrejthetők az asztal tárolójában.


A felső lap levételével, amely rajzláshoz és íráshoz szolgál, vízzel vagy homokkal történő játszáshoz. A nyomás alatti impregnáló eljárás során a fa mélyen, a belső rétegekben is ellenállóvá válik a. A játszóasztal kiváló minőségű, impregnált fenyőből készült. To be determined.


Vissza a termékekhez Megrendelés. HELLO BOOK Molto Blocks játszóasztal építőkockákkal 50db-os szett. A szett egy összecsukható asztalban érkezik, melynek belsejében lehet tárolni a színes.


Feber - Kültéri játszóasztal in 1. Tavaszi - nyári ajánlatunk! KOROSZTÁLY: 3- év. VÉDŐTERÜLET: m2. ESÉSI MAGASSÁG: 4mm. Súly: 7Kg. Anyag: MDF, erdeifenyő. Vízesés játszóasztal a Nagymozgás kategóriában. Az áthelyezhető csövekkel, spirálokkal és egyéb elemekkel a játszóasztal javítja a gyerekek finommotoros. A legkisebbek Clemmy építőjátéka! A puha illatos elemeket a kicsik minden veszély nélkül, biztonságban. Megismerkedhetnek a formákkal a színekkel.


Szállítási díj: 8Ft. Elérhetőség: Előrendelhető - 2-hét. Cikkcsoport: Vonatok - terepasztalok. Termékcsoport: Építés - Szerelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.