2019. december 11., szerda

Univerzális autós laptop töltő

Nézz szét webáruházunkban! Adapter - bemeneti feszültség 1– 2V, – Hz. A 65W laptop autós töltő 7. V 2A USB porttal. Autós laptop töltő webáruház és szaküzlet.


Sokat utazol autóval és előfordul, hogy lemerül a laptopod? Ha az autódban tárolsz egy autós laptop töltőt ilyen többé nem fordulhat elő! Ezzel az univerzális.


Univerzális autós laptop töltő

Rendeljen notebook adaptert vagy töltőt, univerzális notebook tápegyéget garanciával az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes. Laptop autós töltő minden laptophoz a legjobb árakon szakértőktől garanciával!


Gyártó, Digitus. Mindenhová magaddal viszed a laptopo de nincs mindenhol. Majdnem minden típushoz használható. Más - V (DC) közötti feszültségről üzemelő.


Segítségével, otthon, és az autóban is töltheti a laptopját. Vagy már megtört a töltőd kábele és nem tudja tölteni laptopját? Ezt az adaptertípust elsõsorban notebookokhoz ajánljuk.


Univerzális Laptop Töltő. A hét kimeneti egyenfeszültség és a kilenc különbözõ cserélhetõ csatlakozó garantálja, hogy a. Auchan Magyarország Kft. Budaörs, Sport u. W Voltcraft SMP-90A. Az Innergie mCube Pro egy univerzális laptop adapter, tápegység és töltő egyben, mely egyaránt használható autós és hálózati töltőként.


Univerzális autós laptop töltő

Olcsó akkumulátor és akkutöltő webáruház, notebook akkumulátor, laptop akku, videokamera akku, digitális fényképezőgép. Az adapter kimeneti. Nem csak otthon akarod használni laptopod. Válaszd a WPOWER laptop autós töltőket, és az autóban is töltheted laptopod.


Miért bajlódnál a gyári töltő megvásárlásával drága pénzért, ha sokkal olcsóbban megszerezheted ezt a töltőt, melyet. Notebook töltő vásárlás, kedvező Notebook töltő árak óriási kínálattal!


Számítástechnika. Autós 12V szivargyújtóról használható univerzális notebook laptop töltő. Kapcsolható kimeneti feszültség: 15. Nagyon jó áron vásárolható az AQUA kínálatában többféle notebook töltő.


Univerzális autós laptop töltő

Ugorj oda, és válassz egyet! Változtatható feszültségű univerzális autós töltő notebookokhoz. Válassza ki a kívánt feszültséget, majd csatlakoztassa a hálózathoz és a notebookhoz.


Cikkszám: other. Készlet információ: 2-nap. Szivargyújtós univerzális autós laptop töltő adapter. Az USB porton telefonok, mpjátszók, fényképezõgépek stb. W UNIVERZÁLIS NOTEBOOK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.